Cudowne produkty ♥️

Kochani nie wiem czy w tym miejscu bo dopiero do was dołączyłam ale napiszę. Wasze produkty są wspaniałe :heart_eyes: moja córeczka niestety po urodzeniu miała operację serca nie mogła być karmiona piersią wasza buteleczka Lovi medical pomogła nam w tych bardzo trudnych chwilach. Przy braku przytulasów ukojenie przyniósł wasz genialny smoczek :heart_eyes: Lovi prime :heart::heart::heart: zaraz wkroczymy w 3 miesiąc i napewno dalej będziemy korzystać z waszych produktów :smiling_face: pozdrawiamy z Małą wojowniczką Nadią :heart:

5 polubień

Przeuroczy bobas :orange_heart: dużo zdrówka dla maleństwa :kissing_heart:

1 polubienie

jeeeejku jaka mała kruszynka :heart_eyes:

1 polubienie

Oj tak urodziła się z wagą 2860 i zaczęła niestety przybierać dopiero po operacji

Dużo zdrówka dla maluszka!

1 polubienie

Dużo zdrowia :heart:

1 polubienie

Dużo zdrowia i radości dla maluszka :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

przesłodka jest , duzoo zdrówka dla małej :heart_eyes:

1 polubienie

Ale maly Słodziak​:heart::heart::heart:

1 polubienie

O rany , dużo zdrówka dla maleństwa, bidocek malusi :pensive::pensive:
A Ty Mamo jak się trzymasz ???

Oj ciężko było ale najgorsze już za nami :heart:

1 polubienie

Dużo zdrówka :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Serdecznie dziękujemy, bardzo się cieszymy :heart: Życzymy dużo zdrowia dla córeczki :revolving_hearts: :heart:

2 polubienia

Duzo zdrowka dla Was :heart:
Podzielam opinię, produkty Lovi sa naprawde super, nie tylko pod wzgledem wygladu choc umowmy sie ze wszystkie lubimy miec ladne rzeczy, ale tez pod wzgledem funkcjonalnosci i oczywiscie wygody. Ciesze sie ze jest firma ktora dba o malucha tak samo jak o mamę :heart:

1 polubienie

śliczne maleństwo :heart_eyes: dużo zdrówka dla was :blush:

1 polubienie

Co za piekna kruszynka :heart: duzo drowka dla maluszka i siły dla Ciebie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Jak maluszek ? Jak Ty sie masz mamo ? :tulip::tulip::tulip:

1 polubienie

Dziękuję za pamięć :heart: narazie się trzymamy teraz mieliśmy przerwę od szpitala choć na ostatniej kontroli troszkę problemów bo hemoglobina spadla musieliśmy mieć podaną krew jesteśmy na żelazie i innovitum b musimy teraz skontrolować mam nadzieję że nic się już nie pogorszyło :disappointed: a z serduszkiem jedziemy w październiku na kolejną kontrol

2 polubienia

:kissing_heart: Pozdrawiamy

4 polubienia

O jeju jaka słodyczka 🩷🩷🩷
Lada dzień bedzie miała iskierka 3 miesięce :slight_smile:
Dużo siły Tobie życzę, wytrwałości oraz jak najwięcej przespanych godzin :heart_hands:

Odezwij sie czasem jak u Was :white_heart:

1 polubienie