Cudowne produkty ♥️

Ale cudo malutkie ! Przecudowna

1 polubienie

Piękna dziewczynka :kissing_heart::kissing_heart: dawaj znać co u was

1 polubienie

Będę pisać :blush: dziękujemy :heart:

1 polubienie

1go skończy 5 miesięcy już :heart_eyes:

1 polubienie

Aaaa , myślałam że urodziłas koncem czerwca :wink: no czas leci ,prawda ? :slight_smile:

Majowa dziewczynka urodziłam 1go maja a czas oj tak leci szybko za szybko :face_holding_back_tears:

Ja mam wrażenie, że ucieka jakby przez palce… dopiero urodziłam, a córka już siada, raczkuje, wstaje na nóżki, zaraz będzie 8 miesięcy :smiling_face_with_tear::hear_no_evil:

Najlepsze momenty których się nie zapomina :face_holding_back_tears::heart:

No przecież pisałaś 29 czerwca że bedzie wkraczać w 3 miesiąc ,ucieklo mi to :open_mouth:

1 polubienie

Jak urosła :heart_eyes: duzo zdrowka dla malej i dla Ciebie sily​:heart_hands:

1 polubienie

Dziękujemy :heart:

1 polubienie

Pozdrawiamy wszystkie LOVI ciocie :heart::revolving_hearts: mamy się dobrze, niedługo kontrola na oddziale kardiologicznym mamy nadzieję że wszystkie badania wyjdą dobrze :muscle:

3 polubienia

Jak młoda dama sie ma :star_struck::star_struck::star_struck: ? Badanaia wyszły w porzadku :slight_smile: :slight_smile: ?

Tak w piątek wyszliśmy ze szpitala parametry sercowe z krwi ładnie się zmniejszyły ubytek resztkowy vsd był 4.7 mm mamy około 4 więc jest wszystko na dobrej drodze oby tak zostało :heart:

1 polubienie

To bardzo dobrze jak tak jest :blush::blush: najważniejsze że lalunia jest pod opieką lekarzy i ma dzielną Mamę :sparkles::sparkles::sparkles: teraz tylko łapać chwile na fotkach i filmach bo dwa razy mrugniesz oczami a mała juz bedzie latać od pokoju do pokoju :grin::grin:

1 polubienie

Ale słodki bobas :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Super wiadomość :yellow_heart: Trzymam kciuki, żeby wszystko szło dalej w tym samym kierunku

1 polubienie

Dziękuję kochane :kissing_heart: