Co przygotowujecie do jedzenia na obiad?

:grinning: :grinning:

4 polubienia

ale pysznie wygląda

Wczoraj mialam ryz z warzywami i kurczakiem w sosie teryiaki. Jejku jakie to bylo pyszne !

3 polubienia

pysznie wygląda :heart_eyes:

Oooo mniam mniam :smiley: a ja dzis tylko krupnik :smiley:

Pieknie wygląda i na bank pysznie smakuje :star_struck:

Naleśniki to często teraz robie dla corki, na przemian z jablkami ,bananami z maki orkiszowej czy pelnoziarnistej :))

@Mamina sos teryaki jaki kupujesz?

W biedronce jak jest ten Asia Food. Moim zdaniem jest najlepszy

1 polubienie

O uwielbiam

Dzis barszczyk i pierogi bo synek zlozyl specjalne zamowienie na pierogi ruskie :slight_smile:

1 polubienie

Oo ruskie pierogi robiłas ?
Ja jednie z miesem plus uszka :))

Też uwielbiam ruskie. Jak robię zadko ale czasem się zdarzy to sam ten farsz mogę jeść

ja tak samo

1 polubienie

Z cebulką mniam :slight_smile:
Naleśniki ruskie jadlas ? Maja tez sam farsz , a Naleśniki z nim to mistrzostwo i jazda bez trzymanki :roller_coaster::roller_coaster::roller_coaster::roller_coaster::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Polecam Ci tez naleśniki ruskie ,mistrzostwo :muscle::muscle::muscle::roller_coaster::roller_coaster::roller_coaster:

Ooo o tym to nie słyszałam

Ja też nie, ale musze zrobić :star_struck:

1 polubienie

Sluchajcie, ja mam 3 facetów w domu i na obiad MUSI byc mięso. Wiec dzisiaj mam makaron spaghetti z pulpecikami w sosie pomidorowym. Z zup wchodzi w grę ttlko rosół, żurek i zupa klopsikowa.
Na szczescie śniadania jem sama, więc są bez mięsa.

W sumie dobrze że chcą mięso jeść bo różnie to bywa z dziećmi nie wspominając o mężach/ partnerach. Mój na szczęście je wszystko i nie wybrzydza ale znam takich którzy jedzą tylko kilka potraw i to musi być a jak jest coś innego to foch