Noooo smacznie to wygląda?
Jak robisz frytki czy te kotlety to przekręcasz je w trakcie ? Czy tak jak sądzisz to tak zostawiasz do końca?
W tym moim air fryer dolny kosz ma dwie grzałki, jedna górze druga na dole więc jak robię w nim to nie m potrzeby obracania. JK robię w górnym koszu (tylko grzałka u góry) to obracam
A mi się mrożone ostatnio przypaliły i musiałam dodać oleju, ale miałaś karbowane czy cienkie?
Robiłam taki ciasteczka , wychodzą tylko ja odwracam je w trakcie pieczenia ![]()
Ale wyglądają mega apetycznie ![]()
Kurcze nie pamiętam szczerze powiem bo dużo ich robię a kupuję jakie są. Ale w sumie te 2-3 psimi oleju to i tak zdecydowanie mniej niż na patelni więc można odrobinę dodać.
Muszę kupić tego psikacza, bo kiedyś chłopak go potrzebował i zabrał mi na warsztat
Nie no pyszota te produkty z frajera ale mój wrażliwy żołądek dużo tego nie zniesie ![]()
A dziękuję. I wyszły smaczne, w środku miękkie a chrupkie na zewnątrz
Robilam i wyszly pyszne ![]()
Super się robi w tej frytkownicy tylko trzeba ją wyczuć ![]()
No, trzeba metodą prób i błędów. Ja mam aplikacje i w ramach niej mogę dodawać przepisy i jak mi coś wyjdzie to po prostu dodaje żeby nie myśleć następnym razem ile to się robiło.
Jaką aplikację ?
Do mojego air fryers jest aplikacja VeSync. Za dużo tam nie ma przepisów ale można własne tworzyć i sterować zdalnie urządzeniem.
Wiem że np. Philips też ma swoją HomeID i tam jest więcej przepisów na dane urządzenie. I też można notatki robić.
Tak ja mam właśnie HomeID ale jakoś żądło z tego korzystam ![]()
Aaa, to ja nawet nie wiedziałam , że jest jakaś aplikacja , u mnie chyba nie ma bo w sumie nie patrzyłam ![]()
W końcu się zdecydowałam ostatecznie i jutro jedziemy z mężem kupić air fryera jako prezent gwiazdkowy ![]()
![]()
Ale muszę poczekać z rozpakowaniem do wigilii bo nasz starszy syn napisał list do gwiazdora ,że mama chce air fryera więc sprawimy mu radoche ,że Gwiazdor spełnił jego życzenie o prezencie dla mamy ![]()
Super napewno bedziesz zadowolona ![]()
Już nie mogę się doczekać ![]()
Mam już tyle planów na jedzonko ![]()
Na jaki w końcu się zdecydowałaś? Czy dopiero jutro będziecie wybierać? ![]()