Co aktualnie czytacie?

pati1990 ta książka już jakiś czas temu wyszła.Super się czyta,bardzo szybko…
A Picult czytałaś jakaś?
A “Tatuażysta z Auschwitz” moja teściowa dostała na gwiazdkę od nas.A chyba jeszcze nie czytała bo nic nie mówiła czy jej się podobała czy nie…

Darka nie czytałam . Może teściowa nie miała czasu . Ja teraz jestem na etapie czytania traillerow szczególnie przypadky mi do gustu książki A.Paris teraz w lutym ma wyjsc kojena książka już czekam z niecierpliwością

Justyna, a przeczytałaś już tą książkę o DDA?
Ja czytam teraz instaseriale, które kupiłam na Wosp :slight_smile:

Prawie została mi końcówka ale szczerze to trochę jestem nią rozczarowana

Polecam może nie nowość, ale bardzo mnie poruszyła Gwiazd naszych wina, szczerze polecam książkę, można też film obejrzec

Dlaczego?
Dla mnie była mega mocna i mega pomogła mi zrozumieć moje zachowania.

Zrozumieć częściowo fakt chociaż w moim przypadku nie wszystkie się sprawdzają. Nie było dla mnie zaskoczeniem że to że jestem nadmierne odpowiedzialna wzięło się stąd że przejmowała odpowiedzialność za rodziców itp. Nie wzbudziło to we mnie większych emocji. Brakuje mi w tej książce konkretnych rad bo owszem tam jest co powinno się zrobić ale nie ma jak a dla mnie to kluczowe. Jak zmienić to swoje myślenie jak nauczyć się ufać jak przestać dążyć do chorego ideału itp

Zamarancza ciekawa jestem książki może jak będzie czas żeby przeczytać to sama się wezmę za nią .

Kamont ja czytałam ale szczerze jakoś nie porwała mnie ta książka oglądałam film uronilam trochę łez ale na tym się skończyło

Justyna każdy z nas DDA jest inny i nie jest tak, że skoro jesteś DDA to musisz mieć wszystkie opisane problemy. Jedne nas dotyczą inne dotyczą kogoś innego, więc warto poznać też inne cechy związane z tym syndromem.
No nie jest napisane, ale takie rozważanie to myślę powinien pomóc psycholog indywidualnie pomóc naprawiać, bo książka to ogólnik i nie oddaje dokładnie sytuacji panującej w domu i przeżyć, więc nie mogą jasno skonkretyzować co i jak, gdzie się udać i jak sobie poradzić, bo to awykonalne.

Też czytałam gwiazd naszych wina ;] Super.
Dla mnie mega dobre sa książki Camili Lackberg ;]

Dla oderwania się od codzienności polecam książkę “dlaczego mężczyźni kochają zołzy”

A czytaliście już książkę o Michelle Obama - Ebook Becoming. Moja historia, Michelle Obama - Virtualo.pl ? Podobała się Wam? Mi bardzo. Ciekawie napisana, nie nudzi się a pokazuje zupełnie nieznany dotąd obraz żony prezydenta USA. Dla mnie ta książka była dużym zaskoczeniem. Chętnie na jej temat podyskutuję.

Ja skończyłam czytać “prokurator” tak mnie wciągnęła że w 1.5 dnia przeczytałam

Paulina jaki to jest gatunek ??

Ja też przeczytałam super książkę "pozwól mi wrócić " thriller mocno mną wstrząsnęła książka polecam polecam

Teraz kończę ostatnią część sagi Valko o arabach.

Zaczęłam czytać Grubsona “Na szczycie” fajnie się zaczęła :wink:

Pati wiesz co nie wiem haha jest i ostry sex i ostry język miłość między adwokatem a prokuratorem. Świetna

Wczoraj skończyłam czytać “chroń ja " kupiłam na allegro w sekcji powieści erotyczna chociaż takich nie było lekki kryminał który trzyma w napięciu. Oczywiście wątek miłosny przez całą książkę. Pecam.

Paulina a to ja nie przepadam za takimi książkami aczkolwiek przeczytałam sporo takich bo jakiś czas temu czytałam jako lekka lekturę przy której nie trzeba się za mocno główkować :slight_smile:

Teraz kupiłam kolejne . Tylko czasu jakoś mniej może na weekend uda się coś poczytac

“Ta druga” o czym jest.

Ja teraz mam jakiś triler psychologiczny zimne ognie czy jakoś tak. Zaczęłam dziś czytać.

Pati ale nie lubisz miłosnych czy kryminałów hah

Łatwiejszy poród :smiley: