Ja aktualnie czytam "Przesilenie " ale bardzo mozolnie mi to idzie… ![]()
Paulina nie lubię kryminałow tam wszystko jest takie pokręcone jakoś nie mój gatunek . Co do romansideł czasami przeczytam teraz mniej ale jako lekka lektura czemu nie ![]()
Teraz jakiś film reklamują After na podstawie książki coś miłosnego może Ci się spodoba .
A książka "ta druga " to thriller kobieta innej przejmuje całe życie jakby jeszcze jej nie przeczytałam.
Ale czytałam inna książę tej pisarki “ta dziewczyna” i bardzo mi się podobała ![]()
Będę musiała zobaczyć. Narazie mąż mi 3 kupił więc muszę to ogarnąć co mam. A jeszcze od kilezqnki chce pożyczyć 365 dni i jej druga część ale nie wiem jak się zwie.
A to 365 dni to też takie romansidło chyba ![]()
Ja jak przeczytam to chce przeczytać “tatuażysta z Auschwitz” podobno bardzo dobra książka
To co teraz czytam to thriller psychologiczny może to by Ci się spodobało jak nie lubisz romansów haha
Tak 365 dni chyba pod romans podchodzi
Dziewczyny to 365 dni to takie bardziej erotyczne ![]()
No widziałam w sekcji erotycznej haha czyli jak najbardziej dla mnie
Hahahah Paulina to tak jak dla mnie. Najlepiej taka literatura przemawia ![]()
Ja pamiętam jak wyszła pierwsza część Greya i przez przypadek kupiła ta książkę w księgarni byłam zachwycona i później przez jakiś czas czytalam takie erotyczne książki ale już mi przeszło . Wszystko jest takie oczywiste w tych książkach ale najszybciej się takie czyta ![]()
Paulina zobaczę może akurat mi się spodoba . Jak narazie nie mam czasu żeby przeczytać te dwie co kupiłam ;/
Ja czytam teraz o programowaniu, projektowani i biznesie, bo po macierzyńskim pora wrócić do pracy na pełnej!
Ja wczoraj zaczęłam kolejna książkę haha. W tym miesiącu to już 4
Paulina super że tyle czytasz zazdroszczę czasu
ja na Facebooku byłam na grupie 52 książki takie postanowienie na rok
kiedyś bardzo dużo czytałam teraz jak przeczytam coś to jest cud . Bo małe dziecko to nie wiadomo w co ręce wsadzić a jak jest chwila dla siebie to odpoczywam najczęściej
Pati szczerze ja nigdy nie lubiłam czytać. Zanim urodziłam Julka orze zyralam serię niezgodne i serię apokalipsa z. I na tym koniec. A właśnie jakiś czas temu kupiłam w biedrace książkę później kolejna i kolejna haha
Paula szczerze to moja przygoda z czytaniem książek zaczęła się właśnie od takich miłosnych książek później się doszukiwalam niedoskonałości w moim starym hahaha ale tak na serio to jak ktoś znajdzie swój gatunek który lubi czytać to będzie czytał książki
ja teraz czytam inne niż kilka lat temu jak byłam młodsza bo wtedy też fantastyka była moim numerem jeden
pamiętam jak czytałam zmierzch miałam lat naście to przeżywałam kochałam się w Edwardzie a teraz jak czasami oglądam ten film to mi się smiach chce ![]()
Przecież on jest paskudny haha. Ja teraz czytam “nie puszcza mojej dłoni” kryminał wciągnął mnie jak diabli ale coś dziś czasu nie było żeby czytać. Zamknęła się w łazience przed 22 i teraz patrzę że już późno więc spać idę haha
Paulina wiem wiem że paskudny ale wiesz w kinie jak siedzialy same nastolatki to jazda wzdychała hehehe teraz mam z tego ubaw ale nie ma żartów mocno przeżywałam Sage zmierzch hahhaa. Oj tak ksiazki potrafią człowieka dosłownie pochłonąć ja nie raz czytałam i noc minęła teraz to nie przejdzie przy dziecku ale może teraz będzie chwila żeby poczytac . Ja zawsze mówię że dobra książka jest jak film jak nas pochłonie to brniemy do końca żeby dowiedzieć się jaki będzie finał ![]()
Ja czytam jak młody się bawi albo mąż w domu. Teraz zaczynamy remonty od poniefzialku/wtorku więc nie wiem jak moje czytanie.
Jak ja nie lubię remontów ale za to później jak jest ładnie ![]()
Ja się biorę od jutra za czytanie jak mały pójdzie na drzemkę to będę czytać . Dzisiaj mi się nie chciało taka pogoda to żal w domu było siedzieć
Ja wczoraj zaczęłam czytać kolejny kryminał
Paulina Ty lubisz takie erotyczne książki na pewno czytałaś Greya teraz autorka James napisała książkę nie pamiętam tytułu ale była w dzień dobry TVN i napisała tak że może być kontynuacja ale nie musi . I kurde ciekawa jestem chyba ja kupię ![]()