Co aktualnie czytacie? Jakie książki możecie polecić?
apokalipsa z
Ja czekam na kuriera z Anią o Ani przybylskiej i nowego Dam Browna o będę czytać,
Obecnie nie mam niestety czasu ale olecam powieści Danielle Steel ![]()
Aleks1983 tez mysle nad kupnem książki o Annie Przybylskiej bo ja do dzisiaj przezywam jaj śmierć nie zanalam ja osobiście ale dwa razy płakałam za nia;-( taka madra, śliczna , skromna, dobra kobieta a przede wszyskim zona i matka;-(…ile placilas za książka aleks?
ja tylko horrory czytam ![]()
Na allegro 27 zł,a w sklepie za 39 widziałam
co do książki o Annie Przybylskiej, to jak najbardziej polecam - piękna książka o cudownej kobiecie. zachęcam też do przeczytania książki “Początek” Dana Browna, a jeśli lubicie powieści obyczajowe, to także “Ścieżki przeszłości” Edyty Kowalskiej, w której śledzimy ciężkie życie młodej dziewczyny m.in. w czasie wojny.
No mi właśnie dotarły książki i kurczę przeczytałam 50 stron tej o Ani i się uśmiałam ale i płakałam…
Kurczę ciężko ja czytać wiedząc że jej już nie ma…ale już po tych 50 stronach mogę polecic
Aleka ooo to nie taka.droga…tez musze sibje kupic bo az jestem ciekawa co tam w niej pisze…bo bardzo ja lubialam…ciągle czytam o niej w gazetach…na pewno kazda z nas ktora będzie czytac ta ksiazke bedzie plakac…bo az ciezko…czytac o kims kto juz nie żyje;(
Są momenty które łapią za serduchu ale też jest i śmieszna, bo są fajne śmieszne sytuacje z życia
Na czytanie nie mam wiele czasu - kiedyś czytałam jednak codziennie. Na ogół czytam romanse i różne opowiadania. Z tych drugich mogę polecić “Odmienne stany codzienności” - to zbiór różnorodnych, krótkich opowiadań, mniej i bardziej zwyczajnych, czyta się całkiem dobrze.
W grudniu przeczytałam serię “Pierwszy Śnieg” autora Jo Nesbo, bardzo mi się te książki podobały i mogę śmiało polecić jeśli ktoś już zakosztował skandynawskich kryminałów i mu się podobały to śmiało ![]()
Później przeczytałam książkę “Chajzerów dwóch” napisaną przez Zygmunta Chajzera i jego syna Filipa, bardzo fajna lekka książka o rodzinie
coś lżejszego na zimowe wieczory w sam raz ![]()
Pod choinkę dostałam “Millenium” i nie mogę się doczekać jak znajdę na nią czas
Słyszałam, że bardzo dobra książka ![]()
anna ja włąśnie film miałam oglądac "pierwszy śnieg "
Także mogę polecić “Pierwszy Śnieg”, do tego najnowszą część serii “Millennium”. Zachęcam też do poradnika"Lifting bez skalpela - trening mięśni twarzy" - autorka opisuje w nim trening mięśni twarzy, który ma pomóc w poprawie wyglądu, porady sensowne i skuteczne.
Remigiusz Mróz “Wotum nieufności”
Ostatnio czytałam “Małżeństwo z odzysku” Agaty Przybyłek. Nieraz sie nieźle uśmiałam, na pewno przeczytam inne książki tej autorki
Ogólnie też nie mam dużo czasu na czytanie, ale czasem chwilkę znajdę ^^
Ja kupiłam najnowszą książkę Grocholi, ale nie ma czasu do niej przysiąśc ![]()
Chyba zostanie na okres karmienia ![]()
A ja się skusiłam na Turbulencja oraz Byłam kochanką arabskich szejkow
Z ostatnio przeczytanych mogę polecić “Niebiańskie antidotum”, ale raczej osobom bardziej religijnym - to książka o poszukiwaniu sensu życia, o egzystencji, która powinna mieć większy cel.