Cło temu, shein

Ja do szyb kupilam pakiet 2 sciereczki z rossmana i tez super. Nie ma smug

1 polubienie

Ja sobie pieluchy po dzieciach zostawię na budowę jak zaczniemy wykończeniówkę to dzieci już nie będą potrzebować pieluch tetrowych więc będzie jak znalazł do sprzątania :smile:

O tak napewno się przydadzą . Polecam ci po remontach myć wszystko gorąca woda z tabletką do zmywarki :grin:

Też tak robię dzięki waszym radom :joy:

I to niby lepiej się tak myję tymi tabletkami?

Muszę przetestować ten patent z tabletką do zmywarki :thinking:

No zrób test zmyj połowę podłogi płynem a połowę tabletką. Gwarantuję że może nie będziesz widziała tego po podłodze ale już po wodzie tak. Ja byłam w szoku w ogóle tutaj którejś dzieaczynie to poleciłam i myje tym do tej pory @ewelkar899_wp.pl @magdallenka08971 czy to nie czasami któraś z was ?
@Klaudia.wrona polecam naprawdę

O tym sposobie nigdy nie słyszałam wyprubuje koniecznie

Ja skorzystałam ze sposobu z tabletkami! O ile w pokojach używam ich raz kiedyś, tak kuchnia to tylko i wyłącznie już ta forma mycia :rofl:

1 polubienie

Super informacje ile to fajnego się można dowiedzieć tutaj na forum dzięki dziewczyny będę próbować i ja

można na temu są bardzo podobne rzeczy w asortymencie

@Kargaw ja tez sprobowalam tym sposobem. O jakie bylo moje zdziwienie jak bloto zamiasy wody bylo po unyciu lazienek kuchni i korytarza :rofl: mowilam az do meza ze to wstyd ! A okazalo sie ze mnostwo chemii przylepilo sie do naszych podlog i plynami tylko ro rozmazywalam.
Teraz kupuje najtansze w promocji tabletki i daje je do mycia podlog. Naprawde dzialaja cuda ! I panele tez super wychodzą choc oczywiscie tu musi byc bardzo odcisniety mop.

2 polubienia

A wiecie kiedy wchodzi dokładnie to cło?

1 polubienie

No właśnie. Ja mam brązowe płytki i zaczęłam się zastanawiać czy mi kolor nie puścił :rofl::rofl: ale okazało się że jednak to brud. Panele myję tym tak raz w miesiącu tak to używam płynu do paneli

1 polubienie

U nas też był lekki szok :rofl::rofl: no i też fajnie to mysie fugi, dużo lepiej niż zwykły płyn do podłóg. Chociaż czasami lubię umyć płynem konwaliowym, bo uwielbiam jego zapach :rofl::heart:

Chyba finalnie od lipca

Co do płynów ja uwielbiam zapach kwiatowy i cały vzas kupuję ten zapach w plynach do podług.

Ja właśnie konwaliowy i najczęściej tylko taki kupuje :sweat_smile:
Dużo lubię też owocowych zapachów, to sobie kupujemy do odświeżaczy powietrza etc

Ja tak samo. Tylko ja nie lubie jak jest zbyt intensywny zapach odswieżacza bo mnie drażni , te elektryczne są dość intensywne i mam go w lazience , a znowu ten na baterie to jest taki głośny🙈

ja zawsze podłogi myje woda z octem lub czasmi z płynem do naczyń jak nie ma octu.
ale spróbuję tabletką do zmywarki umyć :joy: