Cło temu, shein

Mój chłopak na warsztacie potrzebuje dużo takich rzeczy , przygarną każdą ilość

Na warsztacie ciuszki dziecięce są na wagę złota bo to zazwyczaj bawełna :grin::joy:

Dokładnie, więc zamiast wyrzucać rozlepienia przekazać na warsztattaki jak wspominała @Nadzianii :smiley:

1 polubienie

Ooo a na to bym nie wpadła

Niestety ale dużo osób- mechaników itp korzysta z czyściwa i nie chce brać takich materiałów :expressionless: wiem od brata ,któremy mogłabym dać na warsztat ale nie chce ode mnie tego :thinking:

Naprawdę? U mnie mąż to już nie może się doczekać kiedy oddam mu jakieś zniszczone ubranka po małym. Normalnie czeka jak sęp.

U mnie to samo. Co bym nie dała to zużyje mimo że ma czyściwo

@Pika @Kargaw to chyba mój brat tylko taki wybredny :thinking::person_facepalming:

1 polubienie

Może też zależy od rodzaju czyściwa?

Mój chłopak na warsztat przygarnął by wszystko, co tego idzie na prawdę dużo

Oo tak u nas też wszystko się przydaje. A prześcieradła są na wagę złota :rofl::rofl:

1 polubienie

Macie dobrze …:grin: A ja się bujam z tymi rzeczami i bujam a chętnych brak 🫩

U mnie identycznie

Aż dziwne , że nie chcą na warsztacie :speak_no_evil:

Mój brat też zazwyczaj zbierał takie rzeczy na czysciwo ale to też zależało od materiału żeby dobrze ten smar zcierało . Sfetry i sliski materiał nie przyjmował😄 a pieluchy tetrowe jak marzenie dla niego . Moja teściowa pieluchy tetrowe urzywa do mycia okoen mówi że najlepsze .

Moja mama też używa pieluch tetrowych do mycia okien. Są najlepsze podobno

U nas mówi że nie pozostawia smug i tego pyłu jak ręcznik papierowy.

Oooo akurat to przedemna to wyprobuje

Moja mama też podobne materiały wykorzystuje. Koszulki z bawełny, pieluchy tetrowe, bardzo dobrze wciągają wodę i nie zostawiają smug.
Ja też używam do mycia luster, wcześniej też do przecierania szyby pod prysznicem

1 polubienie

Ja nie próbowałam jeszcze, bo mam magiczną ściereczkę i ta się bardzo super czyści

1 polubienie