Ciążowy brzuszek!

Aiisa ja to rozumiem że różnie się można czuć w ciąży. Ale jak mnie nic nie bolało, nie było słabo jedynie męczyły wymioty, dałam rady stacvw autobusie, kolejkach to nie pchałam się do przodu bo w ciąży jestem. 

Ja też jestem tego zdania że wszytko zależy od naszego samopoczucia, generalnie przepuszczanie czy ustępowanie miejsca w komunikacji kobietom w ciąży powiedziałabym że nadal kiełkuje i jakoś nie może za batdzo się przebić w świadomości naszego spółeczeństwa ale jest już lepiej bo kilka razy zdążyło mi się nawet że ktoś chciał ustąpić mi miejsca w tramwaju nawet raz starsza pani, a jeszcze 5 lat temu jak zwijałam się z bólu w kolejce po kleik ryżowy bo miałam grypę żołądkowe w ciąży i zastanawiałam się na kogo w razie w pierwszego w kolejce zwymiotuje nikt mi nie ustąpił choć wyglądałam zapewne jak siedem nieszczęść. Ja czasem korzystam z przepuszczenoa w kolejce jak ktoś mnie chce przepuścić ale przeważnie wygląda to tak, że i ja i ta osoba jesteśmy obrzuceniw takimi spojrzeniami i komentarzami ludzi którym się niezmiernie śpieszy szczególnie tu wspomnianym wcześniej moherowym Paniom, że się odechciewa korzystać i te komentarze ja w 9 miesiącu ziemniaki na polu zbierałam�

Ja jestem w 29 tg brzuch nie za duży ale mały już ma 1600 g. Ciagle slysze ze na pewno się głodze i odchudzam :D 

Ja jak poszłam do ginekologa prywatnie to ginekolog się zapytał się jak to jest że mam taki mały brzuch a takie duże dziecko :p

Karrla92 też słyszę od diabetolog i ginekologa czy aby się nie głodzę:) ale trzeba przyznać że w ostatnich dwóch tygodniach brzuch nagle pokaźne się powiększył więc zaczęto mnie zauważać i skończyły się komentarze który tydzień? Jaki ma pani mały brzuch:) 

Czasem jest taka uroda że mimo ciąży się nie tyje lub delikatnie przybiera na wadze. Ale to nie oznacza że kobieta się głodzi jest na diecie itp tylko ma taką przemianę. 

Witaj w klubie. Aktualnie jestem w 23 tyg. Mój brzuch też wydaje się być malutki w porównaniu do pierwszej ciąży. Wszyscy są w szoku ze nie widać a mała rozwija się prawidłowo i waży już 600 gram. Więc myślę że to nie ma znaczenia 

Taki

Dziewczyny ake malutkie brzuszki. Szczęściary :) 

To prawda chociaż lżej chodzić :) ale śliczne brzuszki :)

Faktycznie dziewczyny macie malutkie brzuszki:) u mnie mały brzuszek wynika chyba z cukrzycy ciążowej na której nie da się jakoś specjalnie przytyć ale dziecko rozwija się prawidłowo, jutro mam kolejną wizytę więc sprawdzimy czy odpowiednio rośnie u nas to już 36 tydzień leci. 

Pokrzywa ważne że dziecko się prawidłowo rozwija :)

U nas tak wyglądał brzuszek w 23 tygodniu ;)

Każdy brzuszek na swój sposób jest śliczny :)

Dariamama no to przy tobie czuje się grubo :) ale brzuszki jeszcze urosna :) ja mam nadzieje ze trochę wolniej będzie rosnąć bo już mi ciężko jest cokolwiek robić a tu jeszcze trochę czasu zostało do rozwiązania 

To prawda pod koniec z większym brzuszkiem ciężej cokolwiek zrobić 

A to mój brzuszek w 36 tygodniu pozdrawiamy wszystkie brzuszki:) 

Pokrzywa śliczny brzuszek :)

Dziękujemy aneczkaa006 wczoraj byliśmy u lekarza mały już ma około 2800 gram więc już duży chłopak z niego:) 

Pokrzywa gratulacje! Już tak nie dużo czasu Ci zostało, mój maluszek dopieto 600 g a ja już 6 kg przybyłam od początku ciąży :)