Ciążowy brzuszek!

Kochane to już ostatnie zdj z brzuszkiem. Znikam na parę dni i wracym już we dwie ;) 

Patrycja bardzo zgrabny brzuszek :)

Patrycja brzuszek super jak piłeczka okrąglutki :) ostatnie zdjęcia przed CC :)

Jak samopoczucie? 

Patrycja - ale fajny brzuszek! :) Super wyglądasz :) 

Extra wyglądasz!

Dużo siły i wytrwałosci. Odezwij sie jak już będziecie po drugiej stronie brzuszka. 

Zazdroszczę Wam, że kończycie już ciążę, a ja jeszcze 3 miesiące... 

Ja w 18 tygodniu ciąży miałam taki brzuszek ;)

W 28 tygodniu ciąży już miałam taki brzuszek ;)

Aneczka malutki i śliczny. Ja obecnie jestem w 18tyg i brzuszek już spory 

Patrycja masz co dzwigać:-) ale dobrze wygladasz:-) 

U mnie brzuszka nie było, nawet mi mówili że schudłam hah, dopiero w ostatnim miesiącu było delikatnie widać ciążowy brzuszek, dzidzia rosła prawidłow:-)

Tylko szkoda że zdjęć ciążowych nie mogłam sobie porobić.

JustaMama dziękuję :) ale w 40 już taki malutki nie był hehe

A ja jeszcze miesiąc temu martwiłam się że nie widać wogole brzuszka a teraz już mam piłkę, z dnia na dzień coraz większy a tu dopiero 23tc

Natalia - brzuszek dopiero zacznie rosnąć :) Najwięcej rośnie pod koniec:) 

Natalia u mnie też jakoś długo nie rósł albo bardzo minimalnie rósł. A potem wyrosła piłeczka hehe więc pod koniec koniec może jeszcze bardziej urosnąć 

Teraz to ja już zaczynam się martwić że jest za duży nawet jak na 23 Tc :) 

Natalia a to Twoja pierwsza ciąża czy druga? Bo to też ma różnice :) a brzuszek masz ładny :)

Natalia - ciesz się, że masz brzuszek :) Lepiej go mieć, niż wszędzie się tłumaczyć, że jesteś w ciąży, a tego nie widać :) 

Pchela ja jak miałam brzuszek to nie wykorzystywałam tego np żeby w kolejce być pierwsza czy żeby miejsce mi ustąpili. Czasami ja przepuszczałem nawet. 

Ja jestem w 35 tygodniu aktualnie i też wszyscy mówią że mam mały brzuch ale synek rozwija się prawidłowo więc nie zwracam uwagi na te komentarze, a u mnie w tramwajach i tak nie ustępują miejsca nieważne czy widać ciąże czy nie:( przytyłam 3 kilo, to jedyny plus cukrzycy ciążowej:) ps dziewczyny mają też rację, że brzuszek dopiero zacznie rosnąć :)

Pokrzywa u mnie było tak samo. Dziecko jest najważniejsze. A brzuszek czasem jest lepiej mieć mniejszy bo lżej na kręgosłup

Aneczka nie zawsze samopoczucie na to pozwala by nie skorzystać zresztą to nie jesy wykorzystywanie by być pierwsza tylko przywilej nie mówię że trzeba na siłę egzekwować ale jak jest potrzeba to czemu nie zresztą kultura jest taka a nie inna że przepuścić i ustąpić ciężarnej wypada choć dużo osób cóż udaje że nie widzą albo sądzą że im się należy tutaj mówię o babciach moherowych które biegną co sił w nogach do autobusu a w autobusie nagle trzeba im ustąpić ale pod domem stać nawet 3bgodziny potrafią a w sklepie cóż staranuja byle tylko szybko pójść do nowo otwartej kasy i nie chcą przepuścić w kasie gdzie pierwszeństwo maja kobiety w ciąży.