Magiczny - super brzuszek :)
Justa - tak. To nawet normalne :) Wieczorem brzuszek jest większy bo cały dzień coś jemy :) A rano po "nocnej" głodówce nie jest wypchany :)
Witaj na forum #teamLOVI!
Magiczny - super brzuszek :)
Justa - tak. To nawet normalne :) Wieczorem brzuszek jest większy bo cały dzień coś jemy :) A rano po "nocnej" głodówce nie jest wypchany :)
JustaMama mi tak od boków szedł przy synku i się śmiali, że zjadłam nie arbuza, a dwa. Brzuch był ogromny.
A co do wielkości, większy mam jak się najem i nie ma znaczenia, czy rano, czy wieczorem :)
U mnie też odrazu po zjedzeniu brzuszek większy, to raczej normalne ;)
Ja też na wieczór czuje ze mam większy brzuch ale jakoś bardzo różnicy nie widać ;)
Dziewczyny... apropo ciążowych brzuszków - widziałyście, że na Canpol Babies jest konkurs dot zdjęć brzuszków? :)
Ja ani nie czułam, abym miała na wieczór większy brzuch, ani tego nie widziałam. A nie powiem, jeść lubiłam w ciąży i to głównie wieczorami.
Pcheła nie widziałam żadnego konkursu :)
Edit: rzeczywiście na fb jest kto bierze udział?
Ja widziałam ale za nim będą wyniki o ile udałoby się wygrać to ja już urodze i wszystko co można wygrać mam także nie biorę udziału ;) a Wam dziewczyny życzę powodzenia :)
Śliczny brzuszek. Ja taki miałam w 4 mc haha ale to w 3 ciąży. Dobrze ze nie jest duży. Nie będzie trzeba długiego czasu żeby się go pozbyć.
Pcheła ja widziałam, ale się nie zgłaszam :) Raz, że nie potrzebuję tych rzeczy, bo już wszystkie mam, a dwa, że kobiety mają tak pięknie wykonane sesje ciążowe, że i tak nie miałabym szans :D
Magiczny Pazur na fb już jest ponad 200 zgłoszeń więc szanse marne. Nie zazdroszczę Organizatorom podjęcia decyzji...
Paulina mam nadzieję że szybko wrócę do formy i nie będzie ciężko zrzucić brzuszek.
Ja miałam ogromny brzuszek jak dla mnie, to ciężko mi byłoby wyłapać, że się powiększył.
Ja mam piękne zdjęcia z sesji ciążowej, a rzeczy przydałyby mi się na kolejny poród, ale nie wiem , czy nie powinno być to dla obecnie ciężarnych, a nie za pół roku.
Plus myślę, że wygrają prace nie z sesji, ale takie kreatywne, z rysunkami czy coś takiego.
Zazwyczaj jednak wygrywają te zdjęcia z profesjonalnych sesji, wkoncu liczy się jakość zdjęć. Pomysł to już swoją drogą
Powiem wam coś śmiesznego. Chciałam wam udowodnić że mój brzuch wieczorem jest dużo większy że rano o wieczorem to jak miesiąc różnicy więc zrobiłam wczoraj zdjęcie rano i wieczorem. Zestawiłam je ze sobą i uwaga! Okazało się że prawie nie ma różnicy i że to mi się tak wydaje :D już pomijam że ba zdjęciach ten brzuch nieduży a mi wydaje się ogromny
Ja się właśnie zgłosiłam, zobaczymy co z tego będzie :)
Agata.Klara zgłosiłaś się do tego konkursu? :)
Justamama ja też mam takie wrażenie i powiem ci że nawet Robiąc sobie zdjęcie brzuszka rano i porównując do brzuszka wieczornego na przykład sprzed tygodnia to ten wieczorny (zdjęcie zrobione tydzień wcześniej) i tak jest większy:) po całym dniu jednak się uzbiera troszkę zapasów
Zgłoszeń było dużo, więc okaże się czy jakość zdjęć, czy jednak zabawne fotografie z pomysłem.
Ja na pomysł zdjęć nie wpadłam rano i wieczorem, aby zobaczyć różnicę.
Magiczny Pazur zgłosiłam się, warto spróbować. Jeszcze nie kupilam większości rzeczy więc na pewno by mi się przydały .
Ja sie zgłosiłam do konkursu na Canpol. Zgłoszeń masa, ale zawsze warto spróbować ;]
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.