Ciążowy brzuszek!

Magiczny - super brzuszek :) 

Justa - tak. To nawet normalne :) Wieczorem brzuszek jest większy bo cały dzień coś jemy :) A rano po "nocnej" głodówce nie jest wypchany :) 

JustaMama mi tak od boków szedł przy synku i się śmiali, że zjadłam nie arbuza, a dwa. Brzuch był ogromny.

A co do wielkości, większy mam jak się najem i nie ma znaczenia, czy rano, czy wieczorem :)

U mnie też odrazu po zjedzeniu brzuszek większy, to raczej normalne ;) 

Ja też na wieczór czuje ze mam większy brzuch ale jakoś bardzo różnicy nie widać ;) 

Dziewczyny... apropo ciążowych brzuszków - widziałyście, że na Canpol Babies jest konkurs dot zdjęć brzuszków? :) 

Ja ani nie czułam, abym miała na wieczór większy brzuch, ani tego nie widziałam. A nie powiem, jeść lubiłam w ciąży i to głównie wieczorami.

Pcheła nie widziałam żadnego konkursu :) 

Edit: rzeczywiście na fb jest kto bierze udział? 

Ja widziałam ale za nim będą wyniki o ile udałoby się wygrać to ja już urodze i wszystko co można wygrać mam także nie biorę udziału ;) a Wam dziewczyny życzę powodzenia :) 

Śliczny brzuszek. Ja taki miałam w 4 mc haha ale to w 3 ciąży. Dobrze ze nie jest duży. Nie będzie trzeba długiego czasu żeby się go pozbyć. 

Pcheła ja widziałam, ale się nie zgłaszam :) Raz, że nie potrzebuję tych rzeczy, bo już wszystkie mam, a dwa, że kobiety mają tak pięknie wykonane sesje ciążowe, że i tak nie miałabym szans :D 

Magiczny Pazur na fb już jest ponad 200 zgłoszeń więc szanse marne.  Nie zazdroszczę Organizatorom podjęcia decyzji... 

Paulina mam nadzieję że szybko wrócę do formy i nie będzie ciężko zrzucić brzuszek.  

Ja miałam ogromny brzuszek jak dla mnie, to ciężko mi byłoby wyłapać, że się powiększył.

Ja mam piękne zdjęcia z sesji ciążowej, a rzeczy przydałyby mi się na kolejny poród, ale nie wiem , czy nie powinno być to dla obecnie ciężarnych, a nie za pół roku. 

Plus myślę, że wygrają prace nie z sesji, ale takie kreatywne, z rysunkami czy coś takiego.

Zazwyczaj jednak wygrywają te zdjęcia z profesjonalnych sesji, wkoncu liczy się jakość zdjęć. Pomysł to już swoją drogą 

Powiem wam coś śmiesznego. Chciałam wam udowodnić że mój brzuch wieczorem jest dużo większy że rano o wieczorem to jak miesiąc różnicy więc zrobiłam wczoraj zdjęcie rano i wieczorem. Zestawiłam je ze sobą i uwaga! Okazało się że prawie nie ma różnicy i że to mi się tak wydaje :D już pomijam że ba zdjęciach ten brzuch nieduży a mi wydaje się ogromny 

Ja się właśnie zgłosiłam, zobaczymy co z tego będzie :)

Agata.Klara zgłosiłaś się do tego konkursu? :)

Justamama ja też mam takie wrażenie i powiem ci że nawet Robiąc sobie zdjęcie brzuszka rano i porównując do brzuszka wieczornego na przykład sprzed tygodnia to ten wieczorny (zdjęcie zrobione tydzień wcześniej) i tak jest większy:) po całym dniu jednak się uzbiera troszkę zapasów 

Zgłoszeń było dużo, więc okaże się czy jakość zdjęć, czy jednak zabawne fotografie z pomysłem.

Ja na pomysł zdjęć nie wpadłam rano i wieczorem, aby zobaczyć różnicę.

Magiczny Pazur zgłosiłam się, warto spróbować. Jeszcze nie kupilam większości rzeczy więc na pewno by mi się przydały . 

Ja sie zgłosiłam do konkursu na Canpol. Zgłoszeń masa, ale zawsze warto spróbować ;]