Mamy, czy macie wyjątkowe zdjęcia z brzuszkiem. Takie, robione przez profesjonalistę?
Nie. Taka domową sesje zrobiłam sobie z brzuszkiem z mężem w domu ;) jestem bardzo z niej zadowolona i duża oszczędność finansowa ;) zdjęcia robiłam nam moja siostra telefonem i wyszły super ;)
Tak ale tylko z pierwszej ciąży. Fajna pamiątka. Druga ciążę źle znoszę więc zrezygnowałam z sesji heh.
Mam zdjęcia ciazowe z obu ciąż i jestem mega zadowolona :) . Pamiątka na całe zycie
Ja mam świetna pamiątka
Ja się załapałam na parę ujęć podczas panieńskiego, ale takiejmprofesjonalnej sesji jeszcze nie udało mi się doświadczyć, ale rozważam to bo to piękna pamiątka :)
uwazam ze taka sesja to super pomysl na prezent na baby shower :)
ja osobiscie takiej nie mialam, czy zaluje ? niekoniecznie , niemniej jednak tak naprawde czas to zweryfikuje
Ja równeiż mam sesję ciążową i jestem mega zadowolona, bo byl to akurat prezent na święta który otrzymaliśmy od przyjaciół. + sesja noworodkowa , piękny prezent
ja nie mam zadnego zdjecia z brzuchem;( ani z pierwszej ani z drugiej ciaży;/
jakos nabiłam sobie do głowy ze takie zdjecie mogłoby przynieść mi pecha i nie chciałabym na nie patrzeć jak by sie coś wydarzyło;/
u nas głównie osobami które cykają zdjecia w rodzinie to ja ;)
Takie sesje to super pamiątką. Dziewczyny na zdjęciach wyglądają pięknie. Ja akurat nie miałam czasu ani siły żeby w takiej sesji ciążowej wziąć udział, choć bardzo mi się podobają.
Ja właśnie nie mam z pierwszej ciąży ale bardzo zastanawiam się nad tym żeby sobie teraz zrobić i połączyć sesję brzuszkowa i świąteczna
Ja nie miałam profesjonalnej, ale bardziej amatorska, chociaż kuzynka porobiła naprawdę ładne ujęcia. Aaajj niedługo minie już rok od tej sesji, pięknie wwygladal brzuszek na tle złotej jesieni :)
Ja mam z poprzedniej ciąży i liczę że teraz także uda mi się znaleźć fotografa i wykonać taką sesje to jest rewelacyjna pamiątka :)
Aniss nigdy nie masz wpływu na to czy coś się stanie gdy nie. Lepiej musieć pozytywnie że się urodzi zdrowego dzidziusia niż czy coś przyniesie pecha. Aczkolwiek świetnie Cię rozumiem bo dość późno zaczęłam kompletować wyprawkę bo co będzie jak się coś stanie... A potem sobie myślę a co może się stać? Przecież trzeba myśleć pozytywnie i z radością oczekiwać na dziecko;)
Trzeba pozytywnie myśleć
Z tym pozytywnym myśleniem to racja ale u mnie np. też z tyłu głowy jest taka myśl że coś może się złego wydarzyć, czy lekarz prawidłowo zrobił badania i moje cieciatko jest zdrowe, czy poród pojdzie prawidłowo I nic się złego nie wydarzy. Wydaje mi się że to normalne i takie obawy występują u dużej ilości kobiet
Ja mam sesje z brzuchem ale nie profesjonalną. Sesję zrobił mi mąż a zdjęcia z mężem zrobiła moja mama. Miałam do zdjęć takie karty z napisami: będę mamą, czekamy na ciebie itp.
No ja na początku ciąży też miałam jakieś myśli że coś może pójść nie tak, ale jakoś w drugim trymestrze jak przeszły mi mdłości to zaczęłam jakoś pozytywniej myśleć.
trzeba myśleć pozytywnie
Oczywiście, że tak :) Taka sesja to super pamiątka i oczywiście dzięki temu mama może się poczuć jeszcze bardziej wyjątkowa :) Każda kobieta jest piękna z tym ciążowym brzuszkiem więc uważam, że to dobry czas na zrobienie sobie sesji w tym stylu :)
Oczywiście taką sesje robi się pod sam koniec ciąży gdy brzuszek jest już duży i dobrze widoczny i wiadomo, że z ciążą jest wszystko w porządku :)
Ja robiłam sobie również zdjęcia co miesiąc w tej samej sukience i w tym samym miejscu i też uważam to za świetną pamiątkę
Ja myślę o sesji w plenerze jesiennym, ale ciężko z czasem u mojego męża więc nienwiem, czy to nie będą zdjęcia indywidualne. Ale ważne żeby pamiątka była:)