Oliwejra, ale super pomysł.. ja już kończę 7 miesiąc i teraz żałuję że na to nie wpadłam wcześniej!
Właśnie wiele z fotografów mówi żeby robić w 7 miesiącu ciąży zdjęcia bo potem brzuszek zaczyna opadać i już to nie wygląda tak dobrze :) ja właśnie nie wiem czy się będę decydować w końcu czy nie na razie jestem w trakcie uzgadniania szczegółów z fotografem jeśli się dogadamy to się zdecyduje na zdjęcia na pewno z tamtej ciąży mam i cieszę się że wykonałam taka sesje super pamiątka zdecydowanie:)
Ja robiłam sesje jak byłam w 8 miesiącu i brzuszek bym wtedy nieco większy niż w 7 a mi właśnie nie opadł ale słyszałam, że z tym opadaniem to raczej pod sam koniec bo to jedna z oznak, że poród już niedługo :)
Ja ostatnio robiłam sesje brzuszkową znajomym i w sumie już w 9 miesiącu była koleżanka ale była na siłach i też wyszło super :)
Ja jutro idę, oby wyszło z tego coś pięknego !
A opadanie brzuszka to raczej objaw zbliiżającego się porodu :) ja jestem na początku 8 i właśnie zrobił sie już taki konkretny !
Ja nie zdążyłam mieć w pierwszej ciąży profesjonalnej sesji, bo synek przyszedł za wcześnie. Ale mąż mi zrobił fajne ładne zdjęcia dwa dni przed porodem w zimowym parku.
Ania trzymam kciuki za piękne zdjęcia
Ja nie lubie siebie w ciazy samopoczucie mam srednie wiec wygladem nie jest to dla mnie coś co chciałabym uwietrznic ale czekam na sesje nowordkowa rodzinna z utesknieniem
dziewczyny napewno jak ktos bedzie mial taka sesje to nie bedzie zalowal :)
Ja dziś idę, robimy plener jesienny, dam znać jak efekty ! :)
Aniaaa, oj teraz piękna jesień, to i zdjęcia muszą super wyjść.
Ania u mnie też 8 miesiąc ale bardzo ogromnego tego brzucha nie mam póki co. Nawet jestem zdziwiona ze jest taki raczej mniejszy niż większy :D
również życzę udanej sesji. Teraz w końcu piękna jesień jest :)
Ja próbuje namówić mojego męża na sesję świąteczna połączona z brzuszkową, ale on zawsze ma jakieś wymówki 🙈
Moj tez nie lubi zdjęć
Mój tak samo, przynajmniej jak robiliśmy zdjęcia to udało się go namówić na kilka, a tak to nieee :/
Sesja ciążowa bardzo fajna pamiatka na przyszłość. Bardzo fajny pomysl na prezent i mobilizacje partnera czy jeśli ktoś ma to dzieci również przy tym fajnie się bawią �
Też uważam, że to fajny pomysł na prezent jest a jeśli nie możecie namówić na sesję partnera to warto zrobić sobie sesje samej bo to też jest super pamiątka :) Kobieta cudownie wtedy wygląda i na pewno nie będzie żałować, że się zdecydowała. Jeśli partner chce to może dołączyć ba kilka zdjęć a jeśli nie to trudno no zdjęcia i tak wyjdą piękne :)
Dokładnie, samej też trzeba zrobić. Ja z pierwszej mam sesję sama, a z kolejnej już rodzinną. Obie są piekne i warte każdej złotówki. szczególnie jak się nie lubi na zdjęciach i jakoś rzadko się je sobie robi.
Ja jestem wstępnie umówiona z fotografem ma mi podesłać zdjęcia sukni na dniach żebym wybrała sobie stylizacje i będziemy ustalać fryzury i makijaż bardzo jestem ciekawa efektow bo ostatnio z sesji ciążowej byłam bardzo zadowolona :)
Kurcze, jakoś muszę tego mojego męża przekonać, tylko nie wiem jak 🤪