Ciążowa moda

ogólnie jeansy po okresie kiedy chodzi sie w lużnych spodniach czy takich typowo letnich z materiału to ciezko jest wcisnać na jesieni ;) takie mało wygodne sie wydają;)

Oj tak mi też spodnie ciążowe niepodpasowały bo jakoś tak niewygodnie ciągle było w nich. Legginsy to jest hit i chyba każdy je uwielbia bo jednak dużo wygodniej i brzuszek zakryty :) w lato to oczywiście luźne sukienki żeby nic brzuszka nie uciskało to wtedy najwygodniej :) 

Ja do legginsów się przyzwyczaiłam i po ciąży tez zakładam bo wygodnie 

Aniska, to prawda, ja się kompletnie odzwyczaiłam od jeansów i są dla mnie niewygodne, a kiedyś bardzo lubiłam nosić.

Po ciąży leginsy to obowiązkowo bo tym barDIej musi być wygodmie . Ja od ciąży zrobiłam się taka Wygodna że nawet jak ładnie się ubiorę ale nie do końca jest mi wygodnie, to zaraz po powrocie do domu przebieram się w wygodne sportowe ubrania

oj w ciąży po domu to ja chodziłam w ubraniach na wydarcie;) bo były włańsie wygodne a nawet maż mówił że nie ma sensu kupowac nowych na chwile;) 

W nas raczej krótkie spodenki i dłuższy  t-shirt lub sukienka. Na ogół nie lubię odsłaniać brzuszka, a co dopiero w ciąży. Jak jest chłodniej to jakieś leginsy. Żadnych jeansów nawet ciążowych, bo bardzo niewygodnie. Co do obuwia to nie ważne czy słońce czy deszcz tylko i wyłącznie klapki, bo w inne buty noga się nie mieści �

Zdecydowanie trzeba zakładać to co jest wygodne :) ja stawiam na sukienki, krótkie spodenki i koszulki byle było luźno i przewiewnie :) za odsłanianiem brzucha nie jestem ale jak kto lubi :)

O tak. Luźnie i przewiewnie to najlepsze . Czyli sukienki . U mnie wlaneie one były nr jednen w lecie 

Rodziłam w maju więc całą zimę chodziłam w legginsach,  sukienkę typowo ciążową miałam tylko jedną. 

Sukienki letnie są teraz tak fajne że można sobie dopasować do ciążowego brzuszka i po porodzie też się przydadzą o jeszcze do karmienia 

to u mnie balerinki najlepiej sie sprawdziły a na jesień adidasy;) 

u mnie birkenstocki, chodzilam w nich non stop... przed ciaza po ciazy w trakcie, jedyne dobre buty

Letnie sukienki prezentują brzuszek o niebo lepiej niż top😒 ale każdy ma swoje preferencje!

A ja wszystkie 3 ciąże miałam zima zawsze . Latem poczstek gdZie jeszcze nie było widać  a w zimie specjalne kurtki wielkie , problem z założeniem butów 

Ja jakoś wolę mieć schowany brzuszek, zarówno w domu, na mieście czy nawet na basenie. Wybieram kostium jednoczęściowy. To w pewnym sensie też ochrona bobo przed słońcem.

Ja też wolę zakryć brzuch, zresztą kobietą w ciąży niewskazane jest się opalać i przebywać długo na słońcu 

Ja to jestem taka sroczka i bardzo lubię patrzeć na modne brzuchatki, oczywiście w granicach rozsądku.

Ja w tamtym roku byłam na Chorwacji i opalałam się ale na Brzuch zakładałam sobie ręcznik albo zakładałam też jedno częściowy Strój. Śmiesznie to wyglądało że wszędzie byłam Opalona a Brzuch taki biały ale co poradzić dla mnie dziecko było ważniejsze

Moja koleżanka była w ciąży w okresie letnim i jak przyszła do lekarza opalona to dostała opr. Od niego. Jak chodziła na plażę to zawsze w cieniu siedziała, nigdy się nie wystawiała na słońce ale wiadomo że bez filtra i tak skóra złapie słońce, dlatego tak ważne jest żeby się smarować kremem z filtrem 

Ja preferuje raczej schowany pod strojem kąpielowym :) wydaje mi się bardziej bezpiecznie i ładniej na plaży