Mamy, jak sobie radzicie podczas upałów? Odsłaniać brzuszek, czy jednak "nie wypada"? Spodenki i krótki top, czy brzuszek schowany pod sukienką?
Ja chowałam zawsze brzuch chowałam i nie wyobrażam sobie latać z brzuchem na wierzchu nawet gdy nie jestem w ciąży. Już nie te lata haha
Ja podobnie jak mazia1
Zawsze się zasłaniałam, po co latać w ciąży z odkrytym brzuchem? Nigdy zresztą nie chodziłam tak ubrana. Moim zdaniem są teraz na prawdę ładne ubrania ciążowe więc idzie się ładnie i modnie ubrać i przede wszystkim wygodnie ♥
Ale co kto lubi ;)
Myślę, że to zależy od kobiety. Ja też nigdy nie chodziłam w bluzkach z odkrytym brzuchem i w ciąży tymbardziej bym się na to nie zdecydowała bo po prostu mi się to nie podoba ale wiem, że teraz taka moda :P chociaż nie zdążyło mi się jeszcze widzieć żadnej kobiety ciężarnej z odsłoniętym brzuchem więc może jednak nie wypada tak chodzić :P
Ja zawsze brzuch zakrywalam, nie podoba mi się odkrywanie i pokazywanie całemu światu ciążowego brzuszka. No chyba że miałby to być topik i spódnica z wysokim stanem i tylko kilka cm ciała po biustem byłoby widać to na taką stylowe bym się zdecydowała. Lubię modnie ale całego brzuszka absolutnie b nie pokazała
Ja zawsze brzuch zakrywam. Często wybieram ubrania, które podkreślają brzuch. Podobają mi się sesje ciążowe dziewczyn w tiulach jak mają odkryty brzuszek, ale ja raczej nie zdecydowała bym się na taką.
Ja w ciąży lato w sukienkach całe przechodziłam
ja pod koniec ciazy to juz tylko w zagiel moglam sie ubrac :D a tak serio, z rozmiaru 36 dotarlam do... 44 :D wiec kupilam 1 sukienke i w niej non stop lazilam :D
Teraz moda by odsłonić brzuch,ale w ciąży nie widziałam tak nikogo. Mi mogło czasem coś widać pod koniec jak już ledwo wchodziłam w to co miałam w domu,ale to dlatego,że np.koszulka poszła do góry itp.
Mi die to nie podoba ale o gustach się nie dyskutuje . Osobiście złe się czułam z ciążowym brzuchem i napewno nie mislam ochoty go pokazywać
Ja rok temu jak mialam juz taki duży brzuszek to nigdy go nie odsłaniała. Nosilam mega przewiewne sukienki tak zeby było mi jak najwygodniej a w domu bez bielizny . Strasznie denerwowało mnie jak mnie cos uciskało .
Ja nie musiałam strasznie dużego brzuszka ale wlaneie najbardziej lubiłam sukienki. Nie kupowałam specjalnie nowych. Nosiłam takie odcięte pod biustem
Ja kupiłam kilka szerszych sukienek na ciuchach za grosze bo w pewnym momencie moje już były za ciasne i złe się czułam chodząc ciągle w jednej czy dwóch na zmianę
Teraz akurat mamy fajną modę dla kobiet w ciąży bo są modne luźne ubrania oversize
nataleczka to prawda teraz to nie trzeba kupować ubrań typowo ciążowych bo jednak pełno jest ubrań takich luźnych i ja w takich sie dobrze czuję , więc nawet takie miałam w szafie. Kiedyś lubiłam dopasowane teraz wolę luz
Dokładnie ja też lubię te luźne kiecki czy tuniki, czasem można założyć do nich pasek i podkreślić talię a jak się zdejmie pasek to jakby całkiem inna sukienka się robi :)
Ja rodziłam w maju więc ominęły mnie upały i najlepiej chodziło mi się w getrach i koszulce. Miałam kilka par bo zostało mi z poprzedniej ciąży i dwie pary dokupiłam
w ogole ja polecam strone lidla, tam czesto sa mega promki na ubrania ciazowe :)
oo teraz to decydowanie albo sukienka (najlepiej luźna) albo koszulka i krótkie spodenki. Ja nie lubie odsłaniać brzucha więc topy odpadaja u mnie.
Ja to chyba wkroczyłam w taki wiek ze nie bardzo tym brzuchem jest sie co chwalić;) a jeśli chodzi o okres ciazowy to też wolałam zwykłe spodnie i do tego tshirt bluzeczka czy luźna czy dopasowana ale na pewno nie brzuszek z pępkiem na wierzchu;)