Ciąża w wieku 21 lat, jak powiedzieć rodzicom

doris teściowa najlepsza :D haha 

teraz mi się przypomniało, że w drugiej ciązy dawałam ramkę ze zdjęciem , na której byłam z mężem i mój mąż na brzuchu robił serduszko :D makabra kompletnie o tym zapomniałam 

Dobra teściowa 😁 Fajnie tak przed snem poczytać zabawne rzeczy.

Biedna teściowa pewnie myslala ze chcecie się jej doradzić odnośnie wyników :)

tak, zdrapki super. My znowu nie mówiliśmy dlugooo, nawet teściom bo plamienia od początku. powiem wam ze ja na l4 już byłam a się bałam przyznać, tak bardzo bałam się zawodu 

Mysmy po 12tyg dopiero wszystkim powiedzieli. A i tak od większości usłyszałam, że oni to już dawno wiedzieli bo mi jakoś tak oczy świeciły:D 

Hej, Co do przekazania informacji rodzicom, święta mogą być pięknym momentem, pełnym emocji i bliskości rodziny. Spróbujcie to zrobić w spokojnej atmosferze, wybierając chwilę, gdy wszyscy są razem i mogą cieszyć się świąteczną magią. Przekazując wiadomość, podkreśl pozytywne aspekty sytuacji, takie jak gotowość na nowe wyzwania i miłość, którą możecie zaoferować jako rodzice. Bądźcie gotowi na różne reakcje, ale miejcie w pamięci, że to dla was ważny i radosny moment. 

My mimo obaw i początku ciąży musieliśmy powiedzieć mężowi rodzinie bo akurat pracuje z męża bratem i nie ukryłabym ciąży.. ;)

Ja ostatnio usłyszałam od szwagierki i teściowej że one się domyśliły już na początku- akurat było kilka imprez.rodzinnych i odmawiałam jakiegokolwiek alkoholu. Ściemniałam że antybiotyki itp.:P jak widać nieskutecznie. 

kalusia to ja tak ściemniałam na komunii kuzynki ,akurat miałam antybiotyk i każdy wierzył :D 

na przeciwko mnie siedziała babka, która mówiła na tej uroczystości, że ona zaraz pozna , ze ktoś jest w ciąży i mówiła, że jedna dziewczyna z tej imprezy na bak jest w ciąży i tak była mniej więcej w tym tygodniu co ja tylko też nikt nie wiedział. Potem się wszyscy śmiali, że siedziałam najbliżej jej, a mnie nie wyhaczyła tylko osobę z drugiego końca stołu :D 

Ja zauważyłam bladość skory kuzynki, idealnie trafiłam :) i nie piła a to raczej rzadkie 

Nie zawsze da się ukryć:)

Mogą być i Święta :) Musicie sami wyczuć ten moment :) Ważne, że Wy macie siebie :)

Zazwyczaj jest tak, że jak ktoras nie pije to od razu,  że w ciąży:D ja akurat mało kiedy piłam na imprezach więc nikt nie pokojarzyl 

Julia daj znać jak poszła rozmowa. Mam nadzieję, że reakcje były pozytywne :) 

Dokładnie, koniecznie zdaj nam relację /)

Jak hormony szaleją, to nie da się ukryć :D ja po tym od razu widziałam 

ja coś za dużo sikałam i to juz było dla mnie podejrzane :D 

Kochana, najważniejsze ze wy sie cieszycie i rodzice na pewno tez się ucieszą jak zobaczą maleństwo o wezmą pierwszy raz na ręce to nie będą sobie wyobrażać ze mogłoby być inaczej, jeśli twoja mama nie chce być nazywana babcia możecie zaproponować aby w przyszłości dzieciątko mówiło ro niej po imieniu, chociaż myśle ze na pewno wszystko będzie dobrze i bliscy będą się z wami cieszyć ☺️

Czekamy na relację 🙂

Mazia to u mnie śledzie w śmietanie za bardzo zaczęły smakować hahahhaa 

Haha śledzie w śmietanie lubią się z brzuchatkami :D