Ciasta - przepisy

Ooo też fajne pomysłowe :smiling_face:

To zdjecie pogladowe z neta bo moje nie byly az tak ladne :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Daj znać jak wyszło !

1 polubienie

Zawsze jak gdzieś idziemy to każdy wie że do kawy ja coś przywiozę , ale głównie tutaj dla nas w domu . Nie bez powodu biegam po 10 km :rofl::rofl::rofl:

Bardzo proste do zrobienia , na pewno ci się uda

1 polubienie

No tak przy takich pysznościach tak często ciężko na pewno utrzymać figurę :rofl::smiling_face::rofl:

1 polubienie

Ale jakoś bardziej wolę jednak też zrobić sobie takie domowe ciasto niż ze sklepu :drooling_face::drooling_face:

1 polubienie

:rofl::rofl: dzięki Bogu nie idzie w tyłek :rofl:

By mogło iść w co innego :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Tam gdzie chcemy to nigdy nie idzie :rofl:

1 polubienie

O kurde nie wpadłam na to. Można to też zrobić ze szpinakiem i w zasadzie z każdym nadzieniem a wyglądają inaczej. Wykorzystam pomysł

Mmmm same pyszności i weź tu trzymaj dietę :smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Żeby to było takie oczywiste :smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Też uwielbiam takie domowe wypieki, całkiem inny smak

1 polubienie

Aż zgłodniałam patrząc na te wszystkie słodkości :yum:
Od siebie mogę polecić chałwowca, bardzo lubię to ciasto chociaż o dziwo za samą chałwą nie przepadam. Mi słabo wychodzi pieczenie a to ciasto robi się łatwo :slight_smile:

Ja jutro idę do diabetologa…nie pomagacie mi. :joy:
Sama.uwielbiam piec. No i jeść. Ale.na razie muszę się wstrzymać.

Ja czaję się na 3bita żeby zrobić :heart_eyes: mam braki cukru a takie ciasto fajnie mi uzupełni. :joy: napewno lepiej niż te sklepowe napakowane chemią.

Ooo chałwę też uwielbiam, to może zdecyduję się na to :smiling_face_with_three_hearts:

I weź tu nie jedz słodkiego jak takie posty się czyta :smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

Tak to prawda o wiele lepszy smak :drooling_face:

1 polubienie