Ciasta - przepisy

Uwielbiam Kinder bueno jak tylko skończę KP to lecę do sklepu po kilka na raz :face_with_peeking_eye::rofl:

Ja ostatnio kupiłam z 15 paczek jak była promocja :smiley: Ale leżą i czekają , aż zrobię ciasto :smiley:

Czemu po skończeniu KP? Przeciez jako matka karmiąca możesz jeść wszystko :sweat_smile:

Młody ma uczulenie na bmk i po zjedzeniu czegoś mlecznego mamy straszny refluks żołądka :relieved:

Ajjj to faktycznie będzie smakować to kinder beuno, jak już będziesz mogła je zjeść :sweat_smile:

Oj tak :grin: ależ to będzie uczta :laughing: w ciąży miałam cukrzycę więc moim marzeniem było po porodzie Kinder bueno w domu czekało na mnie całe opakowanie :rofl: a potem pyk znowu kolejna dieta i zakaz kinder bueno​:confounded:

Ale chociaż potem będzie dobrze smakowało :see_no_evil:

moj plan na dzis :wink:

1 polubienie

Aż mi ślinka poleciała :smiling_face: my dzisiaj idziemy na urodziny to zjemy tam jakieś ciacho

1 polubienie

Ooo tez dobrze :rofl::rofl:

1 polubienie

Ale się najedliśmy :laughing::laughing:

Nie tak idealny jak ze zdjecia z termomix ale pyszny :rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

Ale bym go zjadła ! Mniam :heart_eyes:

Pyszny ale troche słodki :scream::heart_eyes:

Aleeee tu apetycznie :heart_eyes::sweat_smile:

Przyszły nam testy alergologiczne i … Młodemu nie wyszło mleko więc chyba oznacza to dla mnie światełko w tunelu na Kinder bueno :rofl:

Jakby ktoś szukał inspiracji na różowo różowy torcik :sweat_smile:

Krem malinowy
Borówki
Bialaczekolada i kokos

4 polubienia

Oo, ja zaraz bym się za to wzięła :laughing::laughing:

Pięknie, a jak zrobiłaś krem malinowy? I ten napis zamówiłaś gotowy?

Z mrożonych malin i liofilizowane dodałam więc wyszło takie fajne lekko kwaśne . A napis zrobiłam sama na szybko i cukierków które dzieci miały po halloween :rofl:

1 polubienie