Ciasta - przepisy

Mega prześliczny :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Piekny i napewno pyszny :slight_smile:

1 polubienie

Chciałabym też umieć to robić :star_struck:

Warto się przełamać i spróbować zrobić, mi się wydawało że to jest mega ciężkie a tak naprawdę jedynie tynkowanie jest ciężkie bo tu duże znaczenie ma temperatura otoczenia i konsystencja ale też da się wyćwiczyć :wink:

Ale nie mam komu zrobić takiego tortu

Nie musi być okazji :stuck_out_tongue_closed_eyes: możesz spróbować swoich sił w tzn bento torcie albo zrobić najmniejszy średnicówo :wink:

Prześlicznie wyszedł!

1 polubienie

U mnie dziś schowany piernik staropolski do dojrzewania w lodówce! :sweat_smile:

1 polubienie

Wszystko wyszlo mega ale cynamonki podane odrazu z piekarnika to dopiero sztos ! Oczywiscie nie ma ich na zdjeciu bo były w piekarniku :grinning: wszyscu oblizywali palce :grinning: szyszki tez zniknely szybko ( drugi raz bo rano dorabialam hahahah )

2 polubienia

Ale kto to zje :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

A masz na to jakieś przepisy? Może jednak spróbuję haha

Ja będę też robiła szyszki w tygodniu :see_no_evil:

Ja robię biszkopt z przepisu sugar lady z YT wychodzi świetnie! Krem to zwykły ganach czekoladowy z mascarpone czasem dodam jakiś krem czekoladowy albo orzechowy lub owocki i chrupka z chrupki francuskiej i oleju i czekolady czasem liofilizowane owoce :yum:

1 polubienie

Ja wlasnie zeobilam miodownik stefanka z termomixa zobacze co wyjdzie po 2 h w lodowce :rofl:

Ja mam wrażenie , że to się jakoś długo robi :see_no_evil:

I tak i nie, jak wymyślny to tak jak jeden smak kremu albo dwa to na luzie da radę :wink: ja w torcie lubię to że trzy/ cztery dni wcześniej można zrobić chrupkę i zelke, biszkopt, dzień przed tynkujemy a więc dwa przed składamy, jak rozłoży się prace że tego dnia to drugiego to, to na serio to jest dość easy

To mi na samą myśl,nie chce się tego robić :see_no_evil::see_no_evil:

Nieee to tak tylko brzmi strasznie :wink:

No to może kiedyyys

Jejku miodownik jest taki pyszny ale ja tez mam wrazenie ze dlugo sie go robi… wiec nie robilam nigdy