Mega prześliczny ![]()
![]()
Piekny i napewno pyszny ![]()
Chciałabym też umieć to robić ![]()
Warto się przełamać i spróbować zrobić, mi się wydawało że to jest mega ciężkie a tak naprawdę jedynie tynkowanie jest ciężkie bo tu duże znaczenie ma temperatura otoczenia i konsystencja ale też da się wyćwiczyć ![]()
Ale nie mam komu zrobić takiego tortu
Nie musi być okazji
możesz spróbować swoich sił w tzn bento torcie albo zrobić najmniejszy średnicówo ![]()
Prześlicznie wyszedł!
U mnie dziś schowany piernik staropolski do dojrzewania w lodówce! ![]()
Wszystko wyszlo mega ale cynamonki podane odrazu z piekarnika to dopiero sztos ! Oczywiscie nie ma ich na zdjeciu bo były w piekarniku
wszyscu oblizywali palce
szyszki tez zniknely szybko ( drugi raz bo rano dorabialam hahahah )
Ale kto to zje ![]()
![]()
![]()
A masz na to jakieś przepisy? Może jednak spróbuję haha
Ja będę też robiła szyszki w tygodniu ![]()
Ja robię biszkopt z przepisu sugar lady z YT wychodzi świetnie! Krem to zwykły ganach czekoladowy z mascarpone czasem dodam jakiś krem czekoladowy albo orzechowy lub owocki i chrupka z chrupki francuskiej i oleju i czekolady czasem liofilizowane owoce ![]()
Ja wlasnie zeobilam miodownik stefanka z termomixa zobacze co wyjdzie po 2 h w lodowce ![]()
Ja mam wrażenie , że to się jakoś długo robi ![]()
I tak i nie, jak wymyślny to tak jak jeden smak kremu albo dwa to na luzie da radę
ja w torcie lubię to że trzy/ cztery dni wcześniej można zrobić chrupkę i zelke, biszkopt, dzień przed tynkujemy a więc dwa przed składamy, jak rozłoży się prace że tego dnia to drugiego to, to na serio to jest dość easy
To mi na samą myśl,nie chce się tego robić ![]()
![]()
Nieee to tak tylko brzmi strasznie ![]()
No to może kiedyyys
Jejku miodownik jest taki pyszny ale ja tez mam wrazenie ze dlugo sie go robi… wiec nie robilam nigdy