Ciasta bez pieczenia

Beata tez Lubie ☺

Nati kurcze teraz to bym zjadła nawet takie wafle z masą kajmakową 😁 mam kryzys już słodkie sie na mnie patrzy i woła zjedz mnie !

Jeszcze 3 miesiące

szybko i smacznie takie ciasto dla leniuszków 

Ja wafle uwielbiam z masą ze śmietanki do kawy 

😂 Mazia ty trzy a ja 4 i tydzień 😂

mi ostatnio posmakował serniczek na zimno z serka w wiaderku z biedronki Vitello szybko sie robi a i smaczny wychodzi;)

Nati już widzę jak się będziemy obżerać jak urodzimy 😁 będę nadrabiać te 7 miesięcy

Ja w kwietniu mam 3 torty do zrobienia będzie co oblizywać hehe

ja i w ciąży sobie pozwalałam na takie łakocie :)

o Torciki ;) ja mam zaległy z pracy musze odebrać;) ale mam ochotę na Mazurka Stefankowego, wiec moze uda mi sie mazurka w zamian wziaąść;)

Beata my z Nati też byśmy chętnie zjadły,ale cukrzyca ciążowa nas powstrzymuje 😊

Na necie jest dużo ciast bez pieczenia typu snikers kinder bueno 

Beata ja też sobie pozwalam.bo nie mam cukrzycy 

Bardzo mi przykro :( 

Beata nam też ,ale jeszcze trochę i to sobie odbije 😁

ale to jak macie cukrzyce to tylko słodkie czy mączne też?

ja ostatnio mam ochote na ptysie co prawda pieczone ale co tam;) 

i własnie tutaj pytani do cukrzyków ptysie nie sa słodkie mówie o tych bez śmietany a mozna zrobic z tego ciasta słomki na słono z dodatkiem rożnych przypraw;)

Musi Wam być naprawdę ciężko 

Anita dieta w cukrzycy to nie tylko słodkie to także eliminacja produktów z wysokim Indeksem glikemicznym :) i często to co zalecane może na nas też źle wpływać, więc metoda prób i błędów człowiek wypracuje swoją dietę 

Mazia współczuje wam bardzo;( bo ciezko sobie wyobrazić teraz że keidy masz na cos okropnie ochotę i nie mozesz tego zjeść;/ a my czasami przepisy podrzucamy a wy tylko smakiem mozecie się obejść;/

Dokładnie ja np po kaszy gryczanej mam wysoki cukier chodz jest zdrowa i zalecana przy cukrzycy ciazowej