Beata tez Lubie ☺
Nati kurcze teraz to bym zjadła nawet takie wafle z masą kajmakową 😁 mam kryzys już słodkie sie na mnie patrzy i woła zjedz mnie !
Jeszcze 3 miesiące
szybko i smacznie takie ciasto dla leniuszków
Ja wafle uwielbiam z masą ze śmietanki do kawy
😂 Mazia ty trzy a ja 4 i tydzień 😂
mi ostatnio posmakował serniczek na zimno z serka w wiaderku z biedronki Vitello szybko sie robi a i smaczny wychodzi;)
Nati już widzę jak się będziemy obżerać jak urodzimy 😁 będę nadrabiać te 7 miesięcy
Ja w kwietniu mam 3 torty do zrobienia będzie co oblizywać hehe
ja i w ciąży sobie pozwalałam na takie łakocie :)
o Torciki ;) ja mam zaległy z pracy musze odebrać;) ale mam ochotę na Mazurka Stefankowego, wiec moze uda mi sie mazurka w zamian wziaąść;)
Beata my z Nati też byśmy chętnie zjadły,ale cukrzyca ciążowa nas powstrzymuje 😊
Na necie jest dużo ciast bez pieczenia typu snikers kinder bueno
Beata ja też sobie pozwalam.bo nie mam cukrzycy
Bardzo mi przykro :(
Beata nam też ,ale jeszcze trochę i to sobie odbije 😁
ale to jak macie cukrzyce to tylko słodkie czy mączne też?
ja ostatnio mam ochote na ptysie co prawda pieczone ale co tam;)
i własnie tutaj pytani do cukrzyków ptysie nie sa słodkie mówie o tych bez śmietany a mozna zrobic z tego ciasta słomki na słono z dodatkiem rożnych przypraw;)
Musi Wam być naprawdę ciężko
Anita dieta w cukrzycy to nie tylko słodkie to także eliminacja produktów z wysokim Indeksem glikemicznym :) i często to co zalecane może na nas też źle wpływać, więc metoda prób i błędów człowiek wypracuje swoją dietę
Mazia współczuje wam bardzo;( bo ciezko sobie wyobrazić teraz że keidy masz na cos okropnie ochotę i nie mozesz tego zjeść;/ a my czasami przepisy podrzucamy a wy tylko smakiem mozecie się obejść;/
Dokładnie ja np po kaszy gryczanej mam wysoki cukier chodz jest zdrowa i zalecana przy cukrzycy ciazowej