Ewuś na szmatkach to mozesz poszalec bo tam grosze za ubranka sie płaci;) ja musze sie wybrac ale ni emam póki co kiedy i jak ;9 a z małą to tak nie bede sie pchała z wózkiem do takich klepów bo jest mało miejsca;( a mamusiek dużo;)
z tymi odwiedzinami tak czasami jest;( u mnie zbyt wiele osób też nie było;) w sumie moze i lepiej;)
Patrycja Ja mam 2 chłopców z małą różnica wieku , a i tak syn dostał nowe ubranka. Przyznam , że cieszyłam się ze wszystkich ;) chociaż kiedyś też myślałam, że kiedy ktoś ma 2 dzieci tej samej płci to ubranek ma dużo;)
Ja też jestem taka osoba która nie upomina się o nic jestem zdania że jak ktoś bd chciał się odezwać to sam się odezwie ile razy można być ciągle ta pierwsza co pisze i organizuje wszystko
Racja przy takich maliszkach wystarczyły by 10 zestawów i było by idealnie. Ka bardzo dużo rzeczy dostałam od mamy i siostry które chodziły po lumpeksach i kupowały różne ubranka
U Nas z tymi ciuchami to jest jeden wielki obrót i koło się zatacza. Ja dostałam ciuchy od kuzynki, oddałam znajomej, znajomą dała siostrze, ta siostra dał mojej siostrze i ja teraz dostałam ciuszki od Niej i tak oglądam i poznaje część z nich. Także koło się zatoczyło a że taki maluch szybko wyrasta to ubrania są dalej w bardzo dobrym stanie i niewiele będę musiała kupować.
mamalaury no różnie jest ;) ja np. juz kilaka rzeczy tak straciłam;( i w końcu po latach sie nauczyłam ze ta osoba już nic od nas nie dostanie;) troche czasu mi to zajeło;D
magnoliam hehe takie kursy ubrankowe;) ale w sumei mas zracje takei ubranka mało się niszcza a dzieci mogą jeszcze z nich skorzystać;)
co do zakupów komplecików faktycznie nie ma co zbyt dużo kupowac ja zrobiłam mega skromną wyprawke myslać co tam najwyzej bede prała na bieżaco;) chwila moment wyschnie przeprasuje;) ale nie przewidziałam dłuższego pobytu w szpitalu jak również tego jak bede sie czuła po porodzie;( i w zasadzie to uratowała mnie paczka niespodzianka od dalszych znajomych którzy chcieli sie pozbyć ubranek;) bo jednak taki mini pakiet by wystarczył ale jak jest ich wiecej to nie myslisz o praniu i prasowaniu co chwila;D
Ja wszystkie ciuszki dostałam od znajomej od rozmiaru 50-80 teraz jest na odwrót i ona zabiera ode mnie te ciuszki xD starają się o drugie dziecko więc będzie miał jak znalazł nawet jakby miała być dziewczyna to i tak niektóre się sprawdza :)
Ja chciałabym jeszcze mieć komu podarować albo sprzedać ale nie ma nikogo kto spodziewa się dziecka w najbliższym czasie a trzymać też nie chce bo tylko miejsce zawadza
ll!a warto sprzedać ubranka - na vinted czy olx. A jak nie chcesz się bawić w sprzedawanie i zależy Tobie, żeby się ich po prostu z domu pozbyć to można oddać do jakiegoś miejskiego punktu pomocy społecznej, albo zapytać w szpitalu na oddziale noworodkowym czy nie potrzebują. W niektórych miastach są też akcje "Śmieciarka jedzie" - lub o podobnej nazwie, gdzie informuje się co się ma do oddania i inni ludzie się po to zgłaszają :)
llia spróbuj na vinted lub włansie olx zawsze coś odzyskasz dołożysz kase i kupisz coś maluchowi .
ja część ubranek oddałam jak były wielkie zbiórki pomocy, pamietam ze ledwo do samochodu te wsyztskie ciuszki zapakowaliśmy;) ale czyste uprane poskładane niektóre z metkami mam nadzieje z ektoś z tego skorzystał i nie poszlo na marne, teraz częśc wystawiam bo zawsze jak coś tam uzbieram na vinted to mogę zamówić w wiekszym rozmiarze;)
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.