Cellulit w ciąży

No właśnie narazie masaż dnie wchodzą w grę bo jestem w ciąży,ale już mi dziewczyny poleciły podobno domeny specyfik muszę jeszcze poczytać czy mogę w ciąży bo są różne opinie

No po ciąży trzeba się wziąć za siebie.

Laureczka czasem ten brzuch sam szybko wraca do normy i bez pomocy ładnie wygląda bynajmniej tak u mnie było, ale teraz widzę , że będą cyrki :D 

Po ciąży  to Ciezko ogarnac to co dookola a co dopiero siebie ;)

Ja niby brzuszek zawsze miałam idealnie płaski za to dupka i udka jak prosiaczek 🙉 i jeszcze były okej ale w ciąży przybyło w niższych partiach 

Mi z córką masa ciała szalała i pupa urosła . Teraz widzę,że jest spokojniej

Wydziarana ja robniez używam bio Oil i polecam. 

Muszę tego szczotkowania spróbować . Mi ogólnie tam gdzie miałam kręgi wybite z lewej strony rozstępy powychodziły.... Muszę jeszcze przez zakończeniem ciszy pojechać do dermatologa bo później nie będzie czasu..

No szczotkowanie ponoć dobre chyba można stosować jak się karmi,ale pewnie po połogu lepiej zacząć 😊

ja pewnie tym razem będę używać skoro już szczotka jest

a jak ja jestem już rok po porodzie :D 

Beata nigdy nie jest za późno by zacząć jeśli coś Ci doskwiera 

Jakoś ciężko mi się wziąć za siebie, może jak w końcu wszystko otworzą i wrócę do pracy to łatwiej mi będzie 

Beata to mi właśnie gorzej szło to dbanie jak wróciłam do pracy. Już po powrocie nic mi się nie chciało i zmniejszyłam aktywność fizyczną. A tak na macierzyńskim to jednak dziennie spacer długi musiał być, u mnie to bardziej marsz. Więc też i kondycja była i jakaś forma :) 

Wczoraj spojrzałam na siebie w lustrze i okropny mam ten cellulit... Mam nadzieję, że po tym porodzie będzie jak po poprzednim i wszystko pójdzie samo :D

a ja myślę że jakbym wróciła do pracy to pójdę w ruch to i waga i wszystko spadnie 

Beata no to zależy bo też tego czasu będziesz miała mniej dla siebie bo wiadomo dodatkowo Ci praca wchodzi, a obowiązki domowe nie znikają 

Ja jakoś teraz w drugiej ciąży też zauważyłam większy cellulit 😭

Jakie występuje zrobiłam sobie peeling kawowy regularnie. Fusy z kawy plus trochę jakiejś oliwki albo oliwy z oliwek naciera łam się tymi i splujiwalam. Może warto spróbować ze szczotkowaniem teraz bardzo modna

Po ciąży umów sie na zabieg endermologii,  jest niezwykle skuteczny. 

Pomaga coś ten peeling? 

Ja używam pillingów z organique