Szczotkowanie to super metoda, ja niestety z powodu łuszczycy nie mogę tego robić. Ale cellulitu mam niedużo i już się do niego przyzwyczaiłam :)
Heh ja zawsze kupowałam jakieś kremy, peelingi i wgl ich nie używałam nawet
Monia, mama tak samo. Półki pełne, bo jak widzę promocję, albo nowość to chcę spróbować, a potem nie mam kiedy i chęci tego używać. I się terminują. Mam tyle tego, że jak kończy mi się np. żel pod prysznic, to wyciągam wszystkie i patrzę, gdzie jest najkrótsza data.
Heh najgorzej z perfumami bo czasem aż się żółte zrobią bo tyle tego jest, jakieś balsamy do ciała, kremy do stóp. Wszystko ładnie pachnie a potem się marnuje
Mi się zapasy przydały na czas pandemia, nie muszę tak często chodzic do drogerii :)
W ciąży zwłaszcza leżącej tylko smarowanie pozostaje ewentualnie jakieś masaże specjalnymi przyrządami do cellulitu dopiero po ciąży i połogu aktywność i dieta
Tylko do końca 8 miesiąca ciąży w grę wchodzą jakiekolwiek masaże
Mi w ciąży wyszedł cellulit i się utrzymuje :(
Beata dużo pije wody i się nawadniaj no i ćwiczenia też coś tam dadzą, szczotkowanie na sucho ponoć daje efekty może spróbuj
Beata a u mnie właśnie znika przy diecie i faktycznie jak Mazia mówi pije dużo wody ☺
Ja zawsze piłam dużo wody i cellulitu nie mam. To dobry nawyk. A szczotkowania na sucho muszę spróbować.
musze spróbować. Ja słyszałam że są jakieś masaże antycellulitowe
Dużo osób teraz poleca to szczotkowanie . Próbowałam przed ciążą, ale szybko odpadłam. Widziałam brzuszki mam po porodzie jak masowały i fajnie się skóra ujędrniała, więc pewnie po porodzie wrócę
Musze poczytać o tym szczotkowaniu
Też się już parę razy spotkałam z tym szczotkowaniem ciała ale nie próbowałam. Mi też teraz lekki cellulit wyszedł na udach ale nie robię żadnych masaży no i wody też prawie wcale nie piję...
Musze się wsiąść za siebie to lato niedługo :)
No to szczotkowanie modne teraz. Nie powinno nie ejst to jakoś mega przyjemne,ale te 5 minut na każdą nogę dało się wytrzymać
Wiosna to taki sygnał intensywnej regeneracji ciała;) hehe bo lato blisko;)
Ewabrz ona jest twarda. Ja kupiłam w Rossman,ale ja tam ciężko dostać bo trochę na nią polowalam. Te pierwsze razy bolą potem się człowiek przyzwyczaja,ale dla mnie to nie było przyjemne
Ja używałam bio oli i szczotkowalam skórę potem jeszcze bandaże wygrzewajace ale przy nich karmić nie można ogólnie picie dużej ilości wody samo w sobie przynosi efekt