Z melisy zamawiałam różne produkty (nie mleko) ale za pośrednictwem allegro. Było wszystko okej ![]()
Ja tez zamawialam z melisy rozne produkty i wszystko bylo ok.
Hej Inka , miło Cię widzieć spowrotem
jak u Was ? Ciut lepiej ? Jak sobie radzisz z praca i dziećmi :)?
@Domama dziękuję za info ![]()
Twoja jest już na 2. Wapteka.pl widziałam
Ja na Melisie zamawiałam akurat inne mleko - Bebilon
ceny zawsze były konkurencyjne, brałam większy zapas to wychodziła tez darmowa wysyłka + czasami nawet jakiś gratis ![]()
Zamówiłam właśnie 6×400 g bo 3x800 g było juz niedostępne ![]()
![]()
![]()
@Anetteso_gmail.com no oni sa tez jakoś połączeni pisało mi przy rejestracji z Melisa.pl ![]()
@mamamalwi1 no ceny dobre ![]()
Ale np chciałam dodać balsam z biodermay to juz 84 zl I że na promce np w gemini prawie polowe tańszy ![]()
![]()
A nie masz wrażenia że promki w Gemini są tylko dlatego że mają krótkie czasem użycia te produkty?
już kilka razy się „nacięłam” że nie da się wykorzystać calegonprodukti bo termin jest dość krótki…
Hejka🩷. Mala niedlugo skonczy 2 latka, aktualnie malo spi, budzi sie w nocy, wykonczona jestem.
A nawet nie zauważyłam
ale dobrze wiedzieć na przyszłość żeby nie robić AŻ takich zapasów ![]()
![]()
@Inka404 nie dziwię Ci się wcale bidoku , samej mi słabo jak bede musiała wrócić do pracy ale poki co o tym nie myślę ![]()
Mnie przeraża wizja września, ale lepiej skupić się na Carpe Diem
A kiedy Ci wypada powrot do pracy?
Jakoś we wrześniu ![]()
![]()
![]()
![]()
Iuuu no to faktycznie przerażające , ale jescze teoszke czasu zostało
To u mnie tak samo…
To faktycznie jeszcze troszkę
Dla mnie też było to przerażające ogólnie , ale chyba bardziej dla mnie niż dziecka
zaparcia bóle brzuszka, za ciężkie było to mleczko dla mojej córeczki
Dla mnie mleko musi być łatwo dostępne , bo non stop tylko zamawianie nie wchodzi w grę nie daj Boże jakieś opóźnienie czy coś
Ja zamawiam a z dostępnością źle nie jest bo w wielu aptekach się spotkałam tyle, że z pojemnością 400 a nie 800
Ja byłam w mega dużym stresie jak nagle moje mleko przez kilka dni przestało być dostępne w aptekach przez wycofane partie nestle nan, a kończyły nam się zapasy. Chciałam zmienić mleko na innej, z lepszą dostępnością ale pediatra podejrzewa u synka alergię na BMK i przeszliśmy na NAN ha, które również jest tylko w aptekach. No ale co poradzić jak synkowi mleko pasuje i boję się zmieniać bo nie wiem jak będzie tolerował nowe