Teraz w biedronce pokazały się smoczki, butelki itp
2xH właśnie jakis czas temu widzialam ze były w gazetce ale ze ja po sklepach srednio chodze to teraz nawet nie wiem czy jeszcze są;) zamowilam więc pewnie jutro będzie;) w pepco u nas były 3+ i malutkie jakies 90ml taka jak dla laleczki ;) wiec tam nawet nie miałabym jak mleka przygotować;)
Aniska tak w biedronce są z canpolu;p
Tylko ciekawe jakie tam są bo w pepco tez były ale 3+ moze akurat mniejszych nie było bo się sprzedały ;)
Aniska nie zwrociłam uwagi napewno smoczki nie te do butelek było b i c rozmiar.
No też wlasnie widziałam że były ale ceny nie wiem nawet jakie.
My używamy z lovi bo nam najbardziej odpowiadają smoczki do buteleczek.
Z chicco też jeden był fajny
Także nie kombinowaliśmy. Teraz przeszliśmy na rozmiar smoczka 6+
Idziemka wczoraj byłam w biedrze wracając z Rossmanna z bebilonem ;) I faktycznie smoczki byly d I c ale to powyzej 6 I 18 miesięcy butelek nie było;(
Ale już mi przyszła zamówiona i przyznam racje Mazi ze leci wolniej niż z lovi wiec poko co canpol ale nakrętka ze smoczkiem pasuje jedno do drugiego ;)
Ja z canpola nie miałam butelek wiec nie mam porównania
Aniska to dobrze, że można stosować wzajemnie:p
Aniska a już myślałam,że się mu wydaje ,że leci wolniej z tych butelek z Canpol. Też mamy te z lovi i te z Canpol i faktycznie fajnie,bo są mniej więcej podobne. Troszkę się różnią,ale pasują i można stosować na zmianę. Syn nie zauważa większej różnicy ,może wizualna,bo zawsze się przygląda. Chociaż ostatnio zauważyłam,że biedronka ma butelki z lovi i Canpol. Więc też super rozwiązanie.
własnie w biedronce sie pojawiaja co jakis czas produkty z Lovi lub Canpolu;p
dla mnie jest duża różnica jeśli chodzi o przepływ bo innych nie widzę
Dla mnie też jest różnica pomiędzy smoczkami Canpol i Lovi. Inny w dotyku silikon i dziurka w Canpol wyraźnie mniejsza. I moje młode też Canpola za bardzo nie lubi, tylko Lovi.
Nie widziałam jeszcze w biedronce tych produktów
Smoczki canpola podobne do aventa mocniejszy jak by silikon ale lovi wydaje się delikatniejszy ale zobaczymy narazie szukaliśmy z wolniejszym przepływem;)
my używamy te 3+ ale mam wrażenie, że mimo wszystko dla mojego za szybkie. Natomiast te 0+ znowu były za wolne i nie wypijał calej porcji bo długo to trwało
Też w biedronce ostatnio widziałam.
Ja myślę że zanim będzie 3+ canpola to pewnie 0+ beda odpowiednie lovi;)
No te butelki z Canpol a są takie jakby delikatniejsze i one nie mają tych takich wypustek w wewnątrz. Wydaje się mi,że wolniej wypływa. A te z lovi są delikatne,ale inaczej już ,bo wypływ szybszy jest. My używamy tych 9+.
Mama_Zosi1 nie w każdej chyba są u nas tylko w dwóch w okolicy trzeba szukać. Ale można testować. U nas się lepiej lovi sprawdziło. Może syn przyzwyczajony.
Lovi moga się sprawdzić przy ząbkowaniu;)