Butelki i smoczki - jak często wymieniać

Na raz dałam do sterylizatora 😂

MamaEmmy to może już lepiej do lodówki niż do zamrażalnika?  Z zamrażalnika to faktycznie czasami się można jakiejś anginy albo zapalenia gardła nabawić niestety u maluszka:(

Ja bym w życiu nie dała dziecku z zamrażalnika smoczka jeszcze x lodówki tak ale też nie zaraz po wyjęciu jednak szkoda by było żeby dziecko się pochorowalo lecząc dziąsła nabawić się anginy albo zapalenia gardła 

No jednak z zamrażarki to za zimne. Mi zawsze mama mówiła nawet jak jogurt chciałam dać jak chłopcy więksi byli to żebym trochę poczekała bo gardło złapią od ziemnego.  Z mniejszymi dziećmi zawsze bardziej się uważa. Moi chłopcy teraz już więksi i w zimę lody jedli, na szczęście nie chorowali po tych lodach.

A jak byłyście małe to robili wam rodzice z danonkow lody?

mysle wlansie mojej starszej takie zrobić :D 

Tak robili mi. Ja swoim jak kupiłam Danonki a już im się przejadły i nie chcą jeść to zamrozilimy i takie właśnie jedli.

Ja takich lodów nie jadłam ale myślę ze to dobry pomysł ;)

Ja piłam dużo koktajli z truskawkami i mlekiem latem :)

Tylko niewiem gdzie znajdę takie patyczki 

kiedys były w zestawie jak byłam dzieckiem 

Ooo. Lena przypomniałaś mi dzieciństwo;) 

U nas były  danonkow i nigdy nie mogłam się doczekać żeby juz zjeść i zbieranie tych patyczków mialam z tego taka frajdę a teraz dzieciaki to by pewnie nic sobie z tych patyczków nie robiły.  Jak się mialo duzo to było wow to znaczyło ze rodzice często kupują danonki - ze ich na to stać:)

To moje tez dzieciństwo az jutro sobie zrobię  

Ja właśnie córce dwa zamrozilam tylko ze pogoda nagle gorsza nie zrobiła wiec narazie lodow nie jemy 

u nas lody były, ale zaraz gardło chore 

Dzięki wam zrobiłam i zajadalam z córką nawet przed chwilą polecam:?) 

Moja po chwili się poddała i juz nie chciała :L za długo to trwa :d

no tak tak łatwo nie jest :)

W sumie tak 

u nas od lodów córka chyba chora była 

Ja to lody mogę jeść cały rok :) a jak gardło mnie zaczyna boleć to też o dziwo lody mi pomagają :) 

Ja wymieniam średnio co dwa miesiące