Ja w piątek odbieralam awizo bo podobno rozmiar nie wejdzie do skrzynki
s to były dwie małe pieluszki muslinowe w kopercie
jestem pewna ze to weszło by do skrzynki
Witaj na forum #teamLOVI!
Ja w piątek odbieralam awizo bo podobno rozmiar nie wejdzie do skrzynki
s to były dwie małe pieluszki muslinowe w kopercie
jestem pewna ze to weszło by do skrzynki
Kasia oj na poczcie to często zostawiają awizo i mam wrażenie,że nawet tego nie biorą ze sobą tylko wypisują awizo.
Ja kiedyś słyszałaś ze tak jest wlansie
ze listonosz nie ma obowiązku brac paczek
małe od czegoś są te furgonetki poczta i przecież rozwożą paczki !!!
to czemu tego nie podadza im zamiast listonoszce !?
dla mnie wyjscie na pocztę to jak do urzedu jakiegoś normalnie więcej się człowiek nawkurw**
U nas w piątek to już listonoszka nie przyniesie tylko przyjdzie powiadomienie że paczki nie udało się dostarczyć ale jakim cudem jak czekam w domu pół dnia jak to coś ważnego.
Poczta też rozwozi paczki nie wiem jakim cudem u nas raz roznosi listonosz raz rozwożą
u nas ostatnio tak było ze zostawili juz awizo w skrzynce
ja bylam w domu wiec nawet nie zadzwoniła
ale msza spotkała na dole i mu dala paczkę ...
Juz kiedyś pisaliśmy, że oni często zostawiają awizo na te większe paczki neistety...
To ja siedzę caly czas w domu ale listonosz nigdy nie wchodzi poza plot tylko zostawia awizo w skrzynce tak mnie to denerwuje ...
Jakiś alarm trzeba założyć jak Się zbliza do domu😂
dziwi mnie to ze taki bałagan jest
ale to jak w każdym urzędzie w PL chyba 😂
ja byłam wyrejestrować auto w październiku i zgubiłam umowę
maz był wczoraj po kopie bo oni maja to w sumie jeszcze do tego nie doszli i nie ma w systemie 🙁
Kasia, aż dziwne ze miał tą paczkę, bo myslalsm ze z samym awizo chodzą.. jak już z paczką są to dziwne ze im się chce z nią wracać i dźwigać dalej :p
Dlatego paczkomaty to wybawienie :D
Klaudia tez byłam w szoku bo była dość duża
nie ma mowy żeby do skrzynki weszła
To tym bardziej się dziwię, że nie dostarczyli do drzwi..
U mnie paczkomat często jest przepełniony i paczki zostawiają w drugim, który jest dużo dalej i to też jest wkurzające. Ostatnio do żabki zamawiam, bo mam w bloku na dole żabkę :)
oj tak paczkomaty to jednak świetne rozwiązanie, myślę, że niedługo to coraz więcej ich będzie...
Oliwejra też to mnie czasem wkurza, ale na szczęście ja mam obok siebie praktycznie dwa paczkomaty w tym przypadku trochę dłuższy spacer, ale też wolę wszystko zamawiać do paczkomatów bo jak cos idzie mi pocztą to tylko się potem wkurzam
Ja nienawidzę czekać na kuriera
bo albo będzie jak mała spi i ja obudzi
albo o jakich chorych godzinach 17/18
gdzie czekam specjalnie cały dzien w domu.. pamietam początkiem grudnia zamawiałam mebelki z ikea
dostalam SMS ze będzie kurier
małe zrobił się wieczór i go dalej nie było
zrobila się 21:30 udypialam dziecko i nagle domofon …
no nie pomyślałam bym ze GLS jeszcze przyjedzie 😂
oczywiście moja córka potem do 23 nie zasnęła już
GLS zawsze u mnie też tak późno jest.. inne firmy najpóźniej koło 16..
ja nieraz juz dzwonie jak odstane nr kuriera bo czasami idę do teściowej to mowie żeby do niej podrzucił bo nikogo w domu nie ma
a mieszkamy w tym samym bloku :L
ja to lubie jak pisza rano ze beda wtedy czy wtedy wiadomo kiedy siedzieć w domu , kiedyś dzwonili teraz nie każda firma dzwoni czy wysyła smsy a potem szukać tej przesyłki nie wiadomo gdzie, dlatego często wole opcje inposu;)
kiedys nie było mnei w domu i mówie do gocia aby poczekał 5 minut to mówi ze nie ma czasu to go zobaczyłam jak odjeżdza a paczke dostała 3dni póżniej
Ja raz miałam farta ze zadzwonił domnie a byłam na spacerku i podeszłam sama do niego bo on pod blokiem nie będzie na mnie czekal …
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.