Butelki i smoczki - jak często wymieniać

Ja w piątek odbieralam awizo bo podobno rozmiar nie wejdzie do skrzynki

s to były dwie małe pieluszki muslinowe w kopercie 

jestem pewna ze to weszło by do skrzynki 

Kasia oj na poczcie to często zostawiają awizo i mam wrażenie,że nawet tego nie biorą ze sobą tylko wypisują awizo.

Ja kiedyś słyszałaś ze tak jest wlansie 

ze listonosz nie ma obowiązku brac paczek 

małe od czegoś są te furgonetki poczta i przecież rozwożą paczki !!!

to czemu tego nie podadza im zamiast listonoszce !? 
dla mnie wyjscie na pocztę to jak do urzedu jakiegoś normalnie więcej się człowiek nawkurw**

U nas w piątek to już listonoszka nie przyniesie tylko przyjdzie powiadomienie że paczki nie udało się dostarczyć ale jakim cudem jak czekam w domu pół dnia jak to coś ważnego. 

Poczta też rozwozi paczki nie wiem jakim cudem u nas raz roznosi listonosz raz rozwożą 

u nas ostatnio tak było ze zostawili juz awizo w skrzynce 

ja bylam w domu wiec nawet nie zadzwoniła 

ale msza spotkała na dole i mu dala paczkę ...

Juz kiedyś pisaliśmy, że oni często zostawiają awizo na te większe paczki neistety... 

To ja siedzę caly czas w domu ale listonosz nigdy nie wchodzi poza plot tylko zostawia awizo w skrzynce tak mnie to denerwuje ...

Jakiś alarm trzeba założyć jak Się zbliza do domu😂 

dziwi mnie to ze taki bałagan jest 

ale to jak w każdym urzędzie w PL chyba 😂 

ja byłam wyrejestrować auto w październiku i zgubiłam umowę 

maz był wczoraj po kopie bo oni maja to w sumie jeszcze do tego nie doszli i nie ma w systemie 🙁

Kasia, aż dziwne ze miał tą paczkę, bo myslalsm ze z samym awizo chodzą.. jak już z paczką są to dziwne ze im się chce z nią wracać i dźwigać dalej :p

Dlatego paczkomaty to wybawienie :D

Klaudia tez byłam w szoku bo była dość duża 

nie ma mowy żeby do skrzynki weszła 

To tym bardziej się dziwię, że nie dostarczyli do drzwi..

U mnie paczkomat często jest przepełniony i paczki zostawiają w drugim, który jest dużo dalej i to też jest wkurzające. Ostatnio do żabki zamawiam, bo mam w bloku na dole żabkę :) 

oj tak paczkomaty to jednak świetne rozwiązanie, myślę, że niedługo to coraz więcej ich będzie...

Oliwejra też to mnie czasem wkurza, ale na szczęście ja mam obok siebie praktycznie dwa paczkomaty w tym przypadku trochę dłuższy spacer, ale też wolę wszystko zamawiać do paczkomatów bo jak cos idzie mi pocztą to tylko się potem wkurzam 

Ja nienawidzę czekać na kuriera 

bo albo będzie jak mała spi i ja obudzi 

albo o jakich chorych godzinach 17/18 

gdzie czekam specjalnie cały dzien w domu.. pamietam początkiem grudnia zamawiałam mebelki z ikea 

dostalam SMS ze będzie kurier 

małe zrobił się wieczór i go dalej nie było 

zrobila się 21:30 udypialam dziecko i nagle domofon … 

no nie pomyślałam bym ze GLS jeszcze przyjedzie 😂 

oczywiście moja córka potem do 23 nie zasnęła już 

GLS zawsze u mnie też tak późno jest.. inne firmy najpóźniej koło 16..

ja nieraz juz dzwonie jak odstane nr kuriera bo czasami idę do teściowej to mowie żeby do niej podrzucił bo nikogo w domu nie ma 

a mieszkamy w tym samym bloku :L

ja to lubie jak pisza rano ze beda wtedy czy wtedy wiadomo kiedy siedzieć w domu , kiedyś dzwonili teraz nie każda firma dzwoni czy wysyła smsy a potem szukać tej przesyłki nie wiadomo gdzie, dlatego często wole opcje inposu;)

kiedys nie było mnei w domu i mówie do gocia aby poczekał 5 minut to mówi ze nie ma czasu to go zobaczyłam jak odjeżdza a paczke dostała 3dni póżniej 

Ja raz miałam farta ze zadzwonił domnie a byłam na spacerku i podeszłam sama do niego bo on pod blokiem nie będzie na mnie czekal …