Maziulek to rzeczywiście jest różnica, tyle ze jak się nie ma smyka w pobliżu to za przesyłkę trzeba zaplacić, chyba ze inne rzeczy się też zamówi...
W pepco jest canpol?
Smoczki zawsze kupowałam w pobliskiej aptece. Akurat mają taką wystawkę na moją zgubę ;) jak czekam w kolejce to zawsze pobuszuję... A to gryzak, a to smoczki na zaś a to inna pierdółka. Niedrogie to bo parę złotych zaledwie, więc zawsze coś wezmę. Głównie canpol tam wywieszony.
Madzia dzieki ;)
Klaudia jest canpol ale od 6 miesiaca ;(
No ja smyka wlansie nie mam u siebie w mieście,ale zamawiam do miasta obok to zawsze przy okazji polatam po sklepach i może coś kupię haha
U nas w tamtym roku wybudowali takie centrum handlowe mam jakieś 500 m ☺️
małe smyk bardzo mały :(
a ceny i tak wyższe
ale przy tych zamówieniach online jest super
wlasnie mi rano przyszła paczka dość długo szła ..
balam się ze przed porodem nie zdąży 😂😂
W smyku właśnie często są fajne zniżki,ale opłaca się zamawiać online. W sklepie jednak te ceny o wiele wyższe
Dziwna polityka, ale faktycznie prawie wszystko w smyku online taniej..
Zadko odzie trafić na promke stacjonarnie niestety albo za zadko tam bywam 😂
Macie rację stacjonarnie ceny o wiele wyższe. Jeszcze jak jest na necie jakaś zniżka to w sklepie jej nie ma
Dokładnie :( lepiej poszukać fajnej oferty na allegro czy gdzieś w sklepach online. Powiem wam że na vinted dziewczyny też często wystawiają nowe butelki w dobrej cenie :)
Oj tak nie wiem czemu tak jest, że bardziej opłaca się online niż w sklepie, ja właśnie oblukałam sobie co mi się przyda, pojechałam do sklepu a tam zupełnie inne ceny, wróciłam i zamówiłam online, a jeszcze było 15 % od zamówienia to już w ogole było taniej. Tak samo na święta czuczu było w promocji a w sklepie już nie...
Ja czesto zamawialam ze smyka ksiazki czy ubrqnka dla corki odbieralam po pracy lub przed bo mialam blisko i zadko kiedy w sklepie byly takie promocje ;/
Ale czasamj cos wygrzebałam nie powiem ze totalnie nic ;)
Ja dziś byłam
i niby była wyprzedaż ale nic ciekawego :(
O, nie wiedziałam że stacjonarnie ceny są inne. Często zamawiam online a odbieram w sklepie i tam płacę, bo i przesyłka darmowa a jak zapłacę w sklepie kartą kredytową to dostaję zwrotu 5% na kartę, więc zawsze coś.
Robię tak samo :D
Ciekawe czemu w sklepach nie ma takich cen przeciez to latwiej w sklepie dac rabat niz potem pakować wysylac...
Niewkem czy wy tez tak macie ze czasami zamówi się jedna mała rzecz ze smyka a zapakowane jak niewkem co …
olus masz rację właśnie wczoraj szukałam butelek z canpol i nawet za 9zł znalazłam czy za 13 . Mam deficyt butelek bo muszę zaraz wymienić i chciałam dokupić to szukałam w korzystnych cenach bo w klepach wiadomo droższe
Kasia mi akurat w smyk pakują prawidłowo, ale ostatnio zamawiałam w home&you maselniczki dwie. Małe przecież one są, a paczka przyszła ogromna jakbym cały komplet talerzy obiadowych zamawiała
W smyku mi dobrze pakują, ale u innych zdarzyło się tak jak opowiadacie. Gdy np. odbieram przesyłkę na poczcie i pani pyta czy ma dużej czy małej szukać to zawsze mówię jaka powinna być z zaznaczeniem że zapakowane może być już różnie.