Pytanie, bo ja już sama zgłupiałam. To są te same butelki (1 ma dodatkowo smoczek) czy jednak różne ?
https://www.doz.pl/apteka/p110123-Lovi_Medical_butelka_szerokootworowa_150_ml_1_szt.
https://www.doz.pl/apteka/p126655-Lovi_zestaw_chroniacy_odruch_ssania_butelka_szerokootworowa_150_ml__smoczek_uspokajajacy
To jest ta sama butelka, nawet tak samo się nazywa. Zresztą możesz sobie porównać z zakładce "Produkty" na stronie Lovi. masz zarówno ten zestaw, jak i samą butelkę.
Tak, to są te same butelki, po prostu jedna sprzedawana jest w zestawie
Dzięki :) Tak też mi się wydawało, ale zdziwiło mnie, że ta w zestawie jest tańsza
Natalia czasami trzeba szukać okazji i tak jak tutaj masz porownanie ;) ja rpnjuz nawet na allegro nie patrze bo czesto przewyższają ceny ze sklepów internetowych nawet jak potrafi być roznica ten samej firmy wystawionego towaru na allegro i na stronie internetowej
Co się bardziej opłaca, to zależy jeszcze ile cię kosztuje przesyłka. Jeżeli na Allegro jest cena nieznacznie wyższa, ale mam darmową przesyłkę (SMART), a na innym serwisie muszę jeszcze za nią zapłacić, to kupuję na Allegro.
No właśnie zauważyłam, że coś ostatnio allegro bardzo przebija ceny :/ Dziś patrzyłam to ceny pieluch prawie jak w rossmanie aż w szoku byłam, bo zawsze kojarzyłam, że jednak allegro ma taniej
Dokładnie to są takie same butelki.
Nattaley, pieluchy bardzo często taniej kupisz z markecie stacjonarnym. Choćy Biedronka otworzyła na Allegro oficjalny sklep Dada z pieluchami, ale kupowanie tam się kompletnie nie opłaca. Ostatnio znalazłam sklepie on-line Lidl pieluchy Lupilu 30% taniej, ale na Allegro też mi się udało. Więc trzeba po prostu szukać. Tak samo mleko kupuję w różnych miejscach, bo czasem się trafi jakaś promka.
Takie same wystarczy przeczytać opis :)
Fajerka co do smarta zgadza się ale ostatnio np. W aptekach zamawialam witaminy i o dziwo udało mi się znalesxnaptekinz darmowymi wysyłkami jedna od 39zl a w drugiej powyzej 59 zł tylko wysyłali od wt do pt ;) wiec tez trzeba poszperać więcej;)
Ja często też przeglądam olx i tam ostatnio udało mi się kupić zapas pieluch za śmieszne pieniądze, bo czyjeś dzieci już wyrosły i mieli za dużo. Warto tam zaglądać.
Co do aptek to ja zamawiam w doz przez aplikację z odbiorem w aptece. Witaminy, leki, a nawet szczepionki wychodzą taniej niż gdziekolwiek indziej.
Dziewczyny, jeśli chodzi o apteki to sprawdźcie sobie aptekę apteila - dość konkurencyjne ceny 😉
To zalezy co kupujemy ja porownoluje na Ceneo ;) wcześniej bardziej opłaciło mi się np. zakupy zrobić w aptece gremi poleconej tutaj na forum;) ostatnio zakupy rozbiłam i zrobilam na aptelli właśnie i modana z darmowymi wysyłkami w gremi szybka wysyłka zaś w tych dwóch warto zamówienie zrobić trochę wcześniej bo trwa to kilka dni zanim wysla w Modena wysyłka za free poczta ale poczta sobie zaznacza ze moZe zostawic awizo ;( i tak też było w mój przypadku;(
Anita czesto poczta zostawia awizo,ja natomiast dzwonie jak wiem ze paczka bedzie i uprzedzam ze moze mnie nie byc i prosze o zostawienie pod drzwiami a jak jest płatna pieniadze zostawiam za kwiatkiem i tylko pan z poczty wie o tym...tylko nie ukrywajmy w domu prywatnym łatwiej o to niz jak sie mieszka w bloku
Weronisia u nas z pocztą juz dłuższy czas jest problem bo co by to nie było to awizo zostawiają dlatego czasami wole juz zapłacić więcej a wiem że paczka będzie w paczkomacie lub u kuriera tutaj przy tym zamówieniu tego nie zauwazylam ;(
Anita, ja sobie na Ceneo porównuję ceny mleka, bo nieraz rozstrzał jest bardzo duży. Poza tym przesyłki Pocztexu wcale nie są najtańsze, często już paczkomat wychodzi taniej. A tym awizo to jest przesada. Raz czekaliśmy na przesyłkę Pocztexu, byliśmy oboje cały dzień w domu, a po godzinie 16 przychodzi SMS, że przesyłka awizowana.
A słyszałyście to tym, że Poczta Polska uruchomiła te automaty pocztowe na wzór Paczkomatów InPostu i raz tam kurier zostawił awizo? :D
no moze te paczkomaty są wygodniejsze niz poczta, bo tam znowu już czasami bywają problemy z odbiorem paczek przez kogoś innego
Poczta jest straszna. Albo awizo albo długo paczka idzie wogole. Jeśli chodzi o aptekę to ostatnio miałam z doz i była zadowolona. Szybko i sprawnie. Z apteki melissa jeszcze kupowałam to dłużej niestety szło
Poczta Pod kątem przesylek stania w kolejce to porażka bynajmniej u mnie tak jest w dodatku w środku mało miejsca ;( jak już mialam cos wysłać to zawsze musialam w domu druk wypełnić bo tam ciagle duzo ludzi i nijak dojść do tych druczkokow