Drogie mamy,musze sie pochwalić ze od kiedy mam i karmie naszego synka butelka antykolkowa lowi,maluszek miej odczuwa kolki ma lepszy apetyt i zmiejszyly sie objawy kolki wiec u nas butelka lovi sprawdza sie na 100%
To świetnie. Mój synek jak miał kolki niestety zadna butelka a próbowałam naprawdę wielu nie pomogła. Dopiero zmiana mleka na antykolkowe.
To wspaniale, nie pozostaje nic innego jak stosować je dalej :)
To tylko się cieszyć że butelka rozwiązała problem z kolka
teraz sa super przedmioty tylko szkoda ze czasami szuka sie tak dlugo zeby znalesc odpowiedni produkt ja tez jestem zadowolona z produktow lovi smoczzki do butelek mega
Ja też właśnie zakupiłam butelkę antykolkowa 0+ z firmy Lovi akurat była na promocji za 16 zł z Superpharmie aż żal było jej nie wziąść że sobą :D na internecie właśnie na jej temat krąży bardzo dużo pozytywnych opinii przez co myślę że będzie to trafiony zakup :)
Dla mnie Lovi sa super tylko otwory w korkach 0+ długo były za duże
A u nas sprawdziły się smoczki O+ z lovi były odpowiednie
Synek ma 4 miesiące i od początku testowaliśmy smoczki i butelki, stanęło na dr brown ale nie do końca to było to, najlepiej mu szło z lovi dynamiczna antykolkowa, jednak na tamten czas dziurka w smoczku była za duża. Dopiero teraz smoczek 0+ jest dla niego dobry. W końcu doczekał się spokojnego jedzenia.
Jednak z tymi dziurami w smoczku to jakaś masakra. Pewnie 3+ będzie dobra jak będzie miał 6 miesięcy.
My od początku byliśmy na butelce z dr Brownsa. Byłam zadowolona, mały nie miał kolek, ale wiadomo, że nie tylko butelka ma na to.wplyw. potem zaczęła cieknac przy smoczku, wiec na szybko kupiłam z tommy tippee. Jestem bardzo zadowolona, mały lubi z niej pić. Teraz jestem w ciąży i na pewno przetestuj butelki z lovi. Nie mogę się już doczekać, zwłaszcza tych szklanych.
Szklane sa super. Fajnie się je myję i ie pochlania zapachu mleka jak plastikowa
MamaMalejMajki o tak..szkoda że wcześniej o nich nie widziałam
Tak ja tez nie wiedziałam że takie są.
Ja właśnie o nich się dowiedzialam oglądając wyprawki na YouTube :) osobiście nie miałam z nią do czynienia ale jestem bardzo ciekawa jej działania :)
słyszałam o niej ale niestety juz zakupiłam plastikową z lovi. Zastanowię sie nad zakupem jej jak będziemy mieli problemy z kolkami (oby tak nie było) ;)
Jak nie zamówiłas zbyt wiele to plastikowe zawsze mogą posłużyć na wyjścia do torby :)
Ja mam narazie dwie buteleczki na początek jedna od Lovi a druga z Canpol. Powinny starczyć jeśli będziemy mieć jakieś problemy kołki będą narastać to wtedy dokupię następna. Nie ma co robić zapasów butelkowych :)
Ja w sumie na poczatek tez mialalm dwie. Jak sie okazało że jednak butelka a nie kp to zamowilam 6 xD
Mam w zanadrzu jedną butelkę, ale gdyby po porodzie była potrzebna to zawsze można kupić jeszcze w szpitalu przez internet albo wysłać męża, to nie produkt deficytowy, gorzej z dobraniem odpowiedniej żeby nie zaburzać laktacji
Z tym zaburzeniem odruchu ssania to roznie jest. Kolezanka podawala z Lovi i dziecko ssalo tez piers. U mnie po kilku butelkach Lovi mala darla sie na piers jalby ją parzyła. Cudowałam na rozne sopsoby i koniec