My też się chcieliśmy wybrać, ale przez tłumy zrezygnowaliśmy ![]()
W tym roku akurat nie ma tyle ciepła, więc dobrze dla ciebie ![]()
Oj tak
parawan na parawanie stał…
No dokładnie
Jak tylko trafi się taka pogoda, to każdy ciągnie nad morze a tym bardziej że w tym roku mało tego słońca
To główny minus naszego morza, naprawdę irytują mnie parawany
jeszcze jak ktoś ma mały, żeby osłonić się od wiatru, to pół biedy, ale ludzie się grodzą, jakby byli u siebie na podwórku…
W tym roku nigdzie daleko się nie ruszałam ze względu na ciążę . To nie wiem nawet jak było w te upalne dni . Pewnie też straszne korki . I kolejki w restauracjach dobrych ![]()
Ojjj tak mąż się do wszystkich przechwala że wiedział kiedy ,robic , dzieci ![]()
![]()
![]()
To prawda , Ja też nie jestem zupełnie przeciwna parawanom , jakiś mały żeby zasłonić się nawet przed piaskiem ok , ale niektórzy to na prawdę przeginają . Robią sobie działkę z kilku parawanów ![]()
No dokładnie… nie wiem jak to jest, że w innych krajach ludzie biorą leżak, parasolkę i są zadowoleni, a w Polsce, jeśli siądziesz dalej od brzegu, to morza nie zobaczysz, bo zasłonią ci parawany…
Tak co niektórzy to mają rozstawione jak na 10 ludzi a tylko we dwóch lezą i się smażą
Jeszcze żeby chociaż rozłożyli tak że wkoło każdego szło się normalnie przejść
ale to trzeba kilka metrów przejść dodatkowo aby dojść do docelowego miejsca
i w innych krajach na plażach jest jakoś spokojniej
Dokładnie, a Ogródek zrobiony, jakby miało tam się 20 osób zmieścić…
I jeszcze obrażeni , że ktoś obok swój mały kocyk rozkłada
Dokładnie, a potem nie ma miejsca dla innych
Polska jest wyjątkowa ze swoimi wręcz parcelami stworzonymi z parawanów
Ja rozumiem, że nad Bałtykiem wieje i trzeba się osłonić, ale niektórzy naprawdę przesadzają
O jeny zła pogoda na urlopie często psuje radość z wyjazdu jednak teraz miasta mają dużo atrakcjami jest co robić z dziećmi
No tak, jak jeszcze jest się w mieście gdzie są muzea, aquaparki i inne zadaszone atrakcje to jest co robić, gorzej jak się jedzie w miejsce, gdzie główną atrakcją jest przyroda ![]()