Brzydka pogoda na urlopie - kreatywne zabawy

My też się chcieliśmy wybrać, ale przez tłumy zrezygnowaliśmy :sweat_smile:

W tym roku akurat nie ma tyle ciepła, więc dobrze dla ciebie :wink:

Oj tak :sweat_smile: parawan na parawanie stał…

No dokładnie :heart_eyes: Jak tylko trafi się taka pogoda, to każdy ciągnie nad morze a tym bardziej że w tym roku mało tego słońca

To główny minus naszego morza, naprawdę irytują mnie parawany :rofl: jeszcze jak ktoś ma mały, żeby osłonić się od wiatru, to pół biedy, ale ludzie się grodzą, jakby byli u siebie na podwórku…

W tym roku nigdzie daleko się nie ruszałam ze względu na ciążę . To nie wiem nawet jak było w te upalne dni . Pewnie też straszne korki . I kolejki w restauracjach dobrych :see_no_evil:

Ojjj tak mąż się do wszystkich przechwala że wiedział kiedy ,robic , dzieci :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 polubienie

To prawda , Ja też nie jestem zupełnie przeciwna parawanom , jakiś mały żeby zasłonić się nawet przed piaskiem ok , ale niektórzy to na prawdę przeginają . Robią sobie działkę z kilku parawanów :see_no_evil:

No dokładnie… nie wiem jak to jest, że w innych krajach ludzie biorą leżak, parasolkę i są zadowoleni, a w Polsce, jeśli siądziesz dalej od brzegu, to morza nie zobaczysz, bo zasłonią ci parawany…

Tak co niektórzy to mają rozstawione jak na 10 ludzi a tylko we dwóch lezą i się smażą

Jeszcze żeby chociaż rozłożyli tak że wkoło każdego szło się normalnie przejść :see_no_evil: ale to trzeba kilka metrów przejść dodatkowo aby dojść do docelowego miejsca

1 polubienie

i w innych krajach na plażach jest jakoś spokojniej

Dokładnie, a Ogródek zrobiony, jakby miało tam się 20 osób zmieścić…

I jeszcze obrażeni , że ktoś obok swój mały kocyk rozkłada

1 polubienie

Dokładnie, a potem nie ma miejsca dla innych

1 polubienie

Polska jest wyjątkowa ze swoimi wręcz parcelami stworzonymi z parawanów :joy: Ja rozumiem, że nad Bałtykiem wieje i trzeba się osłonić, ale niektórzy naprawdę przesadzają

O jeny zła pogoda na urlopie często psuje radość z wyjazdu jednak teraz miasta mają dużo atrakcjami jest co robić z dziećmi

No tak, jak jeszcze jest się w mieście gdzie są muzea, aquaparki i inne zadaszone atrakcje to jest co robić, gorzej jak się jedzie w miejsce, gdzie główną atrakcją jest przyroda :smile: