W tym roku.maz zabrał mnie na kolację, a dzieci zostawiliśmy u dziadków ;)
nam też by się chyba przydała taka kolacja bez dzieci :0 i wieczór tylko dla siebie
Ja nie mam ochoty na seks kiedy mam w pracy dużo stresu.To norma.myśle,,że nie tylko u mnie ale i również u innych mężczyzn.Co bym doradził to jakies techniki relaksacyjne.Możecie jeszcze wprowadzić do sypialni gadżety. U nas sprawdził się na przykład Sex Elixir. Podaje się kilka kropelek do napoju i ochota na seks jest znacznie wieksza niż normalnie.
To może być przyczyna zmęczenie stres itp
Zderia a co to takiego?;) gdzie takie krople się kupuje ;)
Jesli spadek libido i odrzucenie od partnera nie jest spowodowane ciążą (co jest u wielu osób naturalne) to może powinniście zacząć robić wspólnie jakieś nowe rzeczy. Iść na randkę jakaś aktywna i zrobić wspólnie coś pierwszy raz jak wchodzenie po ściance wspinaczkowej, pójscie na zajecia taneczne czy na jakiegoś tenisa. Na początku związku wszystko jest ciekawe bo wszystko robi się po raz pierwszy z daną osobą i dzieki temu też się zbliżamy do siebie i na nowo się poznajemy. Jesli problem jest głębszy i ma jakieś swoje podłoże to pomyślałabym o wspólnej terapii dla par. Życzę Wam wszystkiego dobrego i mam nadzieję że uda się zażegnać kryzys
Ale przetestowałeś rozumiem na kobiecie kiedy ona tego nie wiedziałą? Czy nie jest to aby efekt placebo? No i czy takie afrodyzjaki działają również na mężczyzn czy na kobiety? U nas w małżeństwie jest dokładnie odwrotny problem niż u autorki. Jej zupełnie się nie chce co doprowadza mnie do szewskiej pasji. Jak się wyproszę to raz na dwa tygodnie da. To za mało.
U mnie zawsze po porodzie dłuższy czas (okres karmienia) tej ochoty nie ma niestety. Ale nigdy nie przekonywały mnie takie specyfiki. Jakieś suplementy czy afrodyzjaki. Wydaje mi się ,że zmęczenie i tak robi swoje. A do tego hormony...
Na mężczyzn ponoć działa zwykły żen szeń :) A na kobiety to chyba dobra randka z mężem i odpoczynek :D
chyba najbardziej ten odpoczynek
Odpoczynek fizyczny ale i psychiczny to najważniejsza rzecz
No to nie za ciekawie.Sex elixir działa zarówno na mężczyznę i kobietę. Nie jest to na pewno efekt placebo bo tak wypróbowaliśmy kiedy własnie ona nie wiedziała i tego wieczora miała lepszą ochotę na seks. Nie jest to na pewno zabawka na co dzień ale raczej na jakieś specjalne okazje.Tak czy inaczej możesz spróbowac.
Seks to mega najfajniejsza, najprzyjemniejsza rzecz 🫣 ahh. Ale powiem Ci, że po ciąży po porodzie też poczułam jakaś niechęć do seksu.
seks Nie był już tak przyjemny jak wcześniej, sprawiał ból i jakas niechec
A gdzie kupowałeś? Czy dostęnę to może w drogeriach stacjonarnych albo w jakiejś aptece? Bym kupił i wypróbował.
Mam wrażenie, że coraz więcej spamu się wkrada w nasze dyskusje a czasami ciężko go odróżnić od prawdziwej opinii
Na przykład tutaj: sexelixir.eu- chociaż jest jeszcze w prakycznie każdym sex shopie tak wiec musisz sobie poszukać.Może gdzieś jest taniej ( warto jest sobie porównać ceny). W aptekach czy innych stacjonarnych miejscach nie szukałem tak więc nie wiem czy jest. Prawdopodobnie nie.
demianiuk, reklama w każdym wątku?
Ja nie mam ochoty na seks kiedy mam w pracy dużo stresu.
Może jesteś przemęczona, masz za dużo na głowie, a może potrzebujesz gdzieś wyjść z nim tylko sam na sam ?
Czy nie jest to aby efekt placebo? No i czy takie afrodyzjaki działają również na mężczyzn czy na kobiety? U nas w małżeństwie jest dokładnie odwrotny problem niż u autorki. Jej zupełnie się nie chce co doprowadza mnie do szewskiej pasji. Jak się wyproszę to raz na dwa tygodnie da. To za mało.
Stres potrafi niejedno zniszczyć, nawet ochotę na zbliżenia.