Mi też pod koniec dopiero było ciężko, ale do samego końca na 3 piętro kilka razy dziennie śmigałam. Ale ja generalnie bardzo dobrze znosiłam ciążę.
oj tez mi było ciężko juz ale w 9 miesiącu choćdopiero przestałam jeżdzic na rowerze 2 tygodnie przed porodem bo czułam duzy ucisk
Mi najdłużej było w ostatnim miesiącu, ale wcześniej też było różnie, a to zgaga, bezsenność, nie mogłam znaleźć dla siebie odpowiedniej pozycji do spania, siedzenia.
Ja zaczęłam 7, może trochę mi ciężko ale przytyłam max 6 kg jak do tej pory, nie wiem czy to dobrze czy nie. Jutro idę do ginekologa wszystkiego się dowiem. Czasem ciężko mi się obraca z boku na bok, bóle w pośladku ale wydaje mi sie, ze to że wzgl na to że czasem się napracuje a to obiad a to pranie prasowanie sprzątanie, zresztą same wiecie jak to jest :)
Monia dokładnie wszystko może wpłynąć na to jak się czujemy. Warto też odpocząć
Właśnie tak :)
monia ja tez duzo nie przytyłam w ciązy bo 8 kilo a to jak się czujesz to zalezy od tego jakie zycie prowadzisz....to znaczy czy sie przemeczasz czy wystarczajaco odpoczywasz
Ja na początku wcale nie tyłam, ale za to pod koniec zaczęłam. Przytułam 18kg..
Ja najpierw schudłam a potem przytyłam. Razem z tym co schhdlam ok 17 kg ale jakiś ciężko aż tak bardzo nie było mi
Jakie miałyście ulozenie maluszka. Ja mam miednicowe czyli jeszcze główka ku górze
Monia, ja przytyłam 6 kg przez całą ciąże. Córka co prawda urodzila sie malutka ale najwazniejsze ze zdrowa. Taka moja natura widocznie. W ciazy tez sie tym przejmowałam że moze zbyt mało przytylam i cos jest nie tak. Wszytko jednak skonczylo sie dobrze
No to bardzo się cieszę. Jakby coś było nie tak to na pewno by mi to było powiedziane :)
Jedna przytyje 10, a druga 20 i myślę że chyba nie mamy aż na to takiego wpływu.
To od czego to zależy że dziecko w brzuszku tyje?
Monia moja od 20 tygodnia była ułożona miednicowo dlatego też i CC miałam
A jest jakaś szansa że mala się obróci?
Zawsze jest szansa, czasami na sam koniec się potrafi dzidzia obrócić
Poczuje to jakoś, gdy się będzie obracac?
Monia nie poczujesz. Dopiero USG może to wykazać jak dziecko jest ułożone
Kolejna wizytę mam dopiero 12 stycznia, może nie zwariuje heh