Możliwe to jest
mój jak mi walnąl w zebra to siniaka miałam takiego wielkiego… i jeszcze na dodatek bol okrutny dech zabieralo nie życzę nikomu takich doświadczeń ![]()
Mam termin na 30 grudnia ale to termin tylko z USG bo nie miesiaczkowalam regularnie i tylko z tego wyliczane więc obawiam się że to może być dość różnie albo 2 tyg… Przed albo 2 po tej dacie
a ty Agnieszko ???
Justyna na pewno urodzisz to jest pewne też miałam nieregularne miałam termin na 26.01 to z miesiączki z usg jeszvze wcześniej minął termin a młody urodził się 12.02…
Ja tez z tych nieregularnych. I z pierwszego USG termin na 5 stycznia. Z miesiączki niby 29 grudnia. Wiec możemy rodzic podobnie. :-). Ja mam nadzieje ze urodzi sie w styczniu jakos wydaje mi sie ze lepiej byc najstarszym a nie najmlodszym w klasie. Kurcze wstalam dzisiaj z takim bólem u dołu na zebrach po prawej stronie ze sie zastanawiam czy nie zostałam pokopana w nocy. Śniło mi sie ze spadała z jakies góry wiec moze sobie kopniaka w sen wkomponowalam. Chociaz tak wysoko to by jeszcze chyba nie kopala.
Zdziwilabyś się który to tydzień ? Jak już koło 25 czy 26 to jest realne że to takie kopniaki okropnie bolą zebra po takowych ![]()
Niedługo zacznę 28. No wiec to mógłbyś kopniak. Na szczęście dzisiaj już nie boli. Wiec nie jest tak zle. :-).
Agniejeska może to być kopniak. Moja mała też coraz bardziej kopie chociaż patrząc na rozmiar brzucha ma na prawdę jeszcze sporo miejsca ale już daje się we znaki. A kopiarki w żebra potrafią boleć.
Kurcze moja tez swiruje i tak się zastanawiam co bedzie jak bedzie troszkę większa. Kasia. S. A kiedy masz następną wizytę? Ty jestes jakoś w 26 tygodniu dobrze pamiętam?
Tak ja w 26 tygodniu jestem a wizytę mam 24. 10 będę w 29 tc. A Ty Agniejeska kiedy masz wizyty?
Później już małe nie będą tak kopać ale zaczną się bardziej rozpychać.
Ja mam 16 i tez będę w 29 tygodniu. Jakis tydzień różnicy miedzy naszymi dziewczynami jest:-).
No to ciekawe która pierwsza się pojawi na tym świecie. A może będziemy rodzić w tym samym czasie? ![]()
O kurcze mam nadzieję że się pochwalicie że urodziłyscie
a właśnie teraz z niwea można dostać misia jak się kupi dwa produkty z serii baby
śmiechowy miś ![]()
Agniejeska ciekawe co to będzie jak będzie większa skoro upodobala sobie zebra ![]()
No moze. Zobaczymy jak to wyjdzie. Moze beda.mialy urodziny tego samego dnia. Oj… Aisa… Nie strasz…mam nadzieje ze jak bedzie wieksza przestanie tak kopac:-).
Kasia jak pisałam o mojej przyjaciółce, która ma termin blisko Ciebie to właśnie agniejeska ![]()
Ależ będę Wam przeżywać w styczniu babeczki ![]()
Ja z Nivea kiedyś też dostałam misia za 2 produkty, ale taki kijowy, a ten ładniutki jest ![]()
O widzisz a ten fajny choć szkoda ze jest taki jednolity tzn ze np w łapkach nie ma takich kulek żeby było inne w dotyku czy cos ale i tak jest super ![]()
Agniejeska ja nie strasze koleżanka miała córkę w brzuchu to ona tak zaczęła właśnie kopać a pod koniec to leżała skopana tak że ani leżeć ani siedzieć ani chodzić tak bolało
dała jej popalić mój tylko dwa razy tak mnie skopal jak się obracal pierw chuba w 27 jak obrócił się tylkiem w dół a później w 33 jak się obracal głowa w dół ![]()
To ja mam nadzieje ze moja bedzie ladnie glowka w dol caly czas lezec. :-). Znaczy i tak sie rusza np. Teraz bo o 7 zawsze sie budzi. Ale o ile robi to leciutko to.nawet fajne. Zamarancza przezywac to ja bede :D.
Ja mam termin na 30.12 ale jak to będzie to nie wiadomo bo to termin z USG
więc tak naprawdę 2 tygodnie przed i po też może być a ty agniejeska???
Termin to rzecz względna może się zmienić nie można przewidzieć choć ponoć ten z usg jest mega dokładny do tygodnia plus minus bo z miesiączki 2 tygodnie plus minus ale u mnie się nie sprawdził
Jak to z 1 usg to termin trafniejsz niz z miesiaczki tak mi ginekolog mowila. A termin terminem ale mozemy urodzic od 38 do 42 tygodnia i wszystko jest w terminie. Ja z miesiaczki 29 grudnia z 1 usg 5 styczen. Zreszta mala rosnie tak ze z ostatniego usg dalej mam termin 5 styczen.
A moj młody tak rósł że był 3 tyg do przodu ![]()