Black Friday

Czy Wy też wpadłyście w zakupowy szał tak, jak ja? ;) Kupiłam kilka kosmetyków z Bandi, bo mają promocję nawet do -50%. :D A na al.to udało mi się już kupić prezenty na gwiazdkę dla dzieci i męża, bo mają całkiem spoko obniżki: https://promocje.al.to/czarny-piatek Mężowi kupiłam szczoteczka Philips Sonicare, a dzieciom oczywiście zabawki, w tym ich ukochane LEGO. Jeszcze zostali mi rodzice. Może podrzucicie jakieś fajne pomysły na prezenty dla rodziców? :)

Ja tylko kupiłam synowi pod choinkę Alilo Smarty Bunny bo udało mi się upolować - 15% zniżki. 

Chcielismy kupić nowy tv ale niestety  na ten upatrzony ceny były takie jak przed BF.. 

Ja wpadłam, ale to dlatego, że niebawem przeprowadzamy się do nowego domu i wiele dodatków jest dużo tańszych niż normalnie. Zamówiłam np Mop viledy, który normalnie kosztuje ok 170 za za 120 więc 50 zł w kieszeni... Kupiłam Młodemu lego na święta, kupiłam szklanki do domu, tabletki do zmywarki na allegro. No tak też wpadłam w szął :D

ja tam nie szaleje...owszem zrobiłam prezenty na mikołaja ale sledzę akurat te produkty i wiem że zostały obnizone...

Nawet nie wiem co ci doradzić ja w sumie teściom robie drobne prezenty bo oni z nami maja wigilie wiec tesciowej kosmetyki a tesciowi jakis zestaw kluczy czy śrubokretów podreczny ...oni wszystko mają wiec koncepcji nie mam...

Jak dla mnie to zabawki na allegro to wcale nie staniały, a wręcz przeciwnie. Śledzę bardzo dużo zabawek od jakiegoś czasu i np jedna kosztowała 129zł jakieś 2 tygodnie temu a dziś już 189zł( i pisze że po obniżce BF). Teraz już wiem że karto kupować zabawki pod koniec października początek listopada 

Ja dla teściowej kupilismy portfel na zalando i wybrałam tam sobie torebkę  :P (jak mam liczyć na pomysły męża to wolę sama mu pokazać co chce) po rabacie portfel wyszedł praktycznie za darmo więc super ;) 

A na BF kupiłam mojemu maluchowi nowe bodziaki bo już mi ze wszystkich wyrósł

Ja w tym roku też planowałam "obkupić" się na black friday w świąteczne prezenty, ale wyszło jak zwykle. Na ten moment nie mam ani ochoty, ani pomysłu co to miały by być za prezenty...więc standardowo będzie wszystko na ostatnią chwilę :P

Ja jednak wolę kupi c wcześniej żeby już później o tym nie myśleć

Ja już rodzince kupiłam, też zostali mi teściowie ale nie będę dużo wydawać bo kupuje wózek w tym miesiącu więc rozrzutna nie mogę być. Kupię może taki zaparzacz do herbaty z filiżanka taka duża widziałam fajne w internecie a teściowi nie wiem, może pasek do spodni lub jakies whisky i już. 

Ja to patrzyłam trochę na te promocje i  Dniestety według mnie to drożej niż normalnie. U nas w Pl to ten bf to jakieś nieporozumienie. Może gdzieś u były rzeczywiste obniżki, ale jak takie spektakularne to zazwyczaj cena wyjściowa podniesiona. 

A i jak zwykle za bardzo zwlekam z prezentami. Dla dorosłych to mam, bo nalewki, kremy dla mam. Jednak z tymi dziećmi zawsze najgorszy problem jak się nie chce zdublowac. 

Może chwilę przed świętami będą jakieś promocje w sklepach 

Ja nic nie upolowałam, przeglądałam jakieś oferty, ale nic specjalnego nie rzuciło mi się w oczy. Patrzyłam za mopem parowym, bo chce sobie kupić, żeby sobie trochę ułatwić życie, ale nie znalazłam żadnej super oferty. A chcemy niedługo kupić fotelik dla małego, także mamy ważniejsze wydatki.

A ceny właśnie z tego co zauważyłam to w ogóle co roku podnoszą przed samymi świętami, czy Mikołajem, miałam wrzuconą zabawkę dla syna na allegro i po kilku dniach podrożała o prawie 30 zł, dobrze, że sprawdziłam cenę przez opłaceniem i w końcu poszukałam u innego użytkownika o te kilka złotych taniej, ale jakbym się nie przyglądała to bym tyle przepłaciła...

Beata właśnie chwilę przed świętami będą promocje w sklepach, ale pytanie co do tego czasu zostanie, jak chce się kupić coś konkretnego to chyba nie ma na co czekać. 

Ja w tym roku zaczełam kupować prezenty w październiku, a dalej nie mam wszystkiego (trochę mam do ogarnięcia, bo swoje dzieci i kilkoro w rodzinie, plus z siostrą zawsze sobie coś kupujemy i dla rodziców..). W następnym roku chyba zacznę przed wakacjami żeby się wyrobić i rozłożyć sobie to na raty;)

Oj z moim tempem też chyba muszę w wakacje zacząć kompletowac. Co roku postanawiam nie zostawiać na ostatni moment i zawsze milion innych spraw się znajdzie. 

Ja też już w październiku chciałam zamawiać zabawki a wyszło że tylko dla chrześniaków kupiłam, a dla swojej królewny tylko coś za 30zł- jakieś pianinko (z odgłosami zwierzątek)

Tak przed świętami pewnie też będą rabaty ale to już trzeba będzie stacjonarnie ogarnąć bo z przesyłki mogą nie dojść na czas. 

kverve ja pod choinke teraz bede zamawiać bo jak mówisz raczej nie ma co liczyc na terminowe dostarczenie.

Nie wpadłam w szał. Na Black friday szczerze mówiąc nic nie kupiłam

Ja raczej czekam na wyprzedaże po świętach. Na pewno będę poszukiwać świątecznych dekoracji na kolejny rok. Mam kilka swoich ulubionych sklepów, których strony często odwiedzam i raczej skupię się właśnie na tych. Lubię home&you, h&m, zarę i reserved. 

Też poluje na wyprzedaże poświąteczne ;) 

oj tez popatrze co tam na wyprzedażach bedzie...zawsze cos mozna upolować

Kobieta kuchnia w home you jest duzo rewelacyjnych rzeczy tez czekam na wyprzedaze