Weronisia mi to może nawet na święta coś upolować bo mam później
Weronisia, ja to nie mogłam wytrzymać i już coś tam kupiłam z dekoracji świątecznych, ale na pewno po świętach kupię o wiele więcej. Uwielbiam ich kolekcje, zwłaszcza świąteczne, mają bardzo duży wybór.
Ja też na BF nic nie kupiłam, bo ceny były jeszcze wyższe
Zobaczymy czy uda się coś w tym roku upolować
Może po świętach prędzej :)
Beata ja właśnie po świętach planuje polować
My właśnie teraz kupiliśmy symboliczną zabawkę małej, a po świętach kupimy coś konkretnego
Przed świętami, to ceny jeszcze bardziej rosną, dlatego robię prezenty znacznie wcześniej. Czasem nawet prezent czeka pół roku, jeśli zdarzy się super okazja.
Kobieta kuchni jak ma się gdzie schować to owszem można i wcześniej kupić ale z takim zapasem nigdy nie kupowałam ich
Ja trochę za późno się obudziłam, tylko chrześniakom kupiłam wcześniej, a dla swojej czekałam na coś fajnego, ale ceny poszły nawet niektórych rzeczy o 3 razy w górę
Ja miesiąc wcześniej to max żeby coś kupić na prezent
beata ja po poprzednim roku się nauczyłam i teraz zamawiam dużo wczesniej...ceny przed swiętami zawsze idą do gory
Ja mam o tyle dobrze że mam święta w styczniu więc po waszych świętach nogę skorzystać z wyprzedaży choć często jest tak przebrane że nie ma co kupić
aneczka jak w styczniu masz???
Weronisia jestem prawosławna. A prawosławni mają wigilię 6 stycznia
Aneczka ach to ty masz jeszcze czas faktycznie na zakupy ha ha choc jak piszesz może byc wszystko wybrane
Ale tak jak na internecie będzie co wybrać
Weronisia zobaczę wlasnie na promocjach jak będą przebrane to kupie gdzie coś po zwykłej cenie więc biedy nie będzie hehe coś się znajdzie
Teraz w biedrze jest promocja na zabawki -60% na drugą
Beata ja nawet do biedry się nie wybieram pewnie tłum ludzi.. a nawet nie wiem jakie są tam zabawki czy warte uwagi