Black Friday 2025

mama mi nigdy nie kupowała happy mealu, bo tam były nagtssy, a ja nie lubię kurczaka

Ja chciałam je ze względu na zabawki :partying_face:

1 polubienie

Hahah u nas w szkole każdy kupował happy Mela dla zabawki. Pamietam jak siostra pojechała na wycieczkę i kupiła zestaw żeby dostać maskotkę dayzy dla mnie . Jej jak się cieszyłam z tej maskotki​:smiling_face_with_three_hearts: pamietam ją :blush:

Ja do tej pory mam te zabawki gdzieś u rodziców
:face_with_peeking_eye: Będzie miał się czym synek bawić

No tak, tylko kiedyś te zabawki były jakieś fajniejsze. Przynajmniej ja mam takie wrażenie, bo też kiedyś je zbierałam

To prawda, teraz są słabe. Czasem jak idę do maca to sprawdzam co jest w zestawie happy meal ale zazwyczaj właśnie nic ciekawego. Kiedyś były zabawki z bajek Disney ja mam na przykład z pięknej o bestii

Tak, ja w ogóle kiedyś miałam taki mini głośniczek, który non stop grał jedną melodię hahha ale był super, dużo figurek, takich pełnowymiarowych, a nie jakichś miniatur :joy:

1 polubienie

Hahaha dokładnie się wymyślało sposoby aby na niej zjechać :rofl:

1 polubienie

Ja pamiętam laaaata temu zabawki to były sztos a teraz takie na odczepnego ,.pamiatam jak mialam konia z Toy Story, naciskałam i on wydawal dźwięki :grin::grin::grin:
Kazda wycieczka np do krk to obowiązek w mc donaldzie bylo byc :smiley:

Tak, te zabawki z Toys Story były super

Oj tak, ja też zawsze mówiłam że chce Happy Meal ale tylko ze względu na zabawke, bo jedzenie średnio mnie interesowało, byłam niejadkiem :sweat_smile:
A teraz to nawet nie wiem jakie zabawki są w zestawie.

Dokladnie teraz i te zabawki w kinderniespoxziankach są tak slabe że jak dzieci składają to nie wiem czy im zostawić czy wywalić odrazu do kosza😳
@Pika teraz są zabawki z serialu przyjaciele. Też szału nie ma ale jak ktoś kolekcjonuje to dla takiej osoby to frajda :grinning: ja już dawno w maku nie byłam.

1 polubienie

Widziałam te figurki i wyjątkowo nie podobne. Mogli zrobić chodź trochę podobne do serialowych przyjaciół. Co do kindernoespodzianke to też prawda. Ja mam z dzieciństwa figurki i naprawdę były super. Synkowi dam kiedyś do zabawy

Też mam kilka na strychu , właśnie muszę wyszukać i dać synkowi niech się pobawi :smiling_face:

1 polubienie

Haha :smiley: ja też jako dziecko to zawsze wybierałam HappyMeal tylko po to żeby mieć zabawkę :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Bo kiedyś były ciekawe te zabawki :smiling_face:

Oj ja tak samo , a teraz wrzucają takie badziewia

Ja niestety wszystkie moje zabawki oddałam córce siostry ciotecznej i nie mam , ale zostawiłam kilka zabawek na strychu i moje dzieci się teraz nimi bawią jak jesteśmy u moich rodziców.

1 polubienie