Biżuteria z mlekiem mamy

Zapomniałam wam pokazać ! Dostałam od męża pierścionek zrobiony z mleka :smiling_face_with_three_hearts:

Nie chcę cię tutaj absolutnie urazić i nie zrozum mnie źle. Pierścionek sam w sobie ładny ale jednak jakoś to mleko mnie odrzuca. Ale jeżeli tobie się podoba to mnie nic do tego :slightly_smiling_face:

Widziałam gdzieś na insta takie naszyjniki ale mnie też jakoś mleko w środku nie przekonuje. Choć wykonanie owszem bardzo ładne i estetyczne.

Nigdy takiego nie widzialam i powiem jestem w szoku ze cow takiego jest :slight_smile:

O rany , ale ile taki wynalazek :)?
Ladny jest i powiedziałabym, że ze to jakiś kamyk czy perła ,jakbys nie napisała ,ze Twoje mleczko.
Z czasem to mleko nie bedzie zmieniło koloru ?
Mi samej wystaczy opaska z nozki i test :slight_smile:

1 polubienie

Drogie to a szkoda

Drogie trochę ale jeżeli to złoto i faktycznie próba 925 to cena taka w sumie nie strasznie wygórowana

To ten ? Nooo cena też spora, ame jesli To bylo Twoje marzenie i byl prezent to takiego męża bym wyściskała :slight_smile:

Tak to ten :wink: rozumiem że jedym się podoba inni są wręcz oburzeni z czego jest zrobiony ,ale się podoba :wink:
Co kto lubi :wink:

Nie powinno zmienić koloru bo jest zakonserwowane . Pani powiedziała że jakby się coś działo to mam się odzywać ale jeszcze nie miały zgłoszenia że jest jakiś problem

1 polubienie

Wow ale pięknie wyglada

Gdybym nie wiedziała że w środku jest mleko to nigdy bym nie zgadła :grin:

Widzę, że różne opinie macie. Cieszę się, że nie jestem sama w tym, że do mnie to nie przemawia :see_no_evil: Ja bym nie mogła nosić takich rzeczy i jakoś trochę mnie to obrzydza :face_with_diagonal_mouth: Ale oczywiście to każdego indywidualna sprawa.

Mnie może nie obrzydza ale jakoś nie przemawia do mnie ale właśnie kto co lubi. Jak lubisz @_MamaKinga_1 to go noś i tyle :smiling_face:

1 polubienie

Nos nos :slight_smile:

Lubię , noszę i jestem zadowolona :wink:

1 polubienie

Generalnie ten twój wygląda bardzo ładnie. Ja natomiast nie mam jakiegoś parcia, żeby taki mieć, ale faktycznie twój jest śliczny. Pewnie gdybym dostała w prezencie to też bym nosiła, ale sama bym sobie nie sprezentowała

Wygląda bardzo ładnie, nigdy bym nie zgadła że w środku jest mleko

Kiedyś miałam takie rozkminki, że obrzydza nas ludzkie mleko a np. mleko krowie traktujemy jak soczek, jest to coś zupełnie normalnego ;p ale mleka innego ssaka nikt by nie wypił, no może jeszcze kozie, ale wyobrażacie sobie spróbować mleka psa, kota czy swojego własnego do kawki na przykład? Blee :joy:
Także rozumiem, że taka biżuteria może być dla niektórych kontrowersyjna czy nawet obrzydzająca, ale tak naprawdę to tylko kropla mleka w pierścionku! Nic strasznego, zwykła rzecz, która może mieć znaczenie symboliczne dla matki.

Dokladnie