Zapomniałam wam pokazać ! Dostałam od męża pierścionek zrobiony z mleka
Nie chcę cię tutaj absolutnie urazić i nie zrozum mnie źle. Pierścionek sam w sobie ładny ale jednak jakoś to mleko mnie odrzuca. Ale jeżeli tobie się podoba to mnie nic do tego
Widziałam gdzieś na insta takie naszyjniki ale mnie też jakoś mleko w środku nie przekonuje. Choć wykonanie owszem bardzo ładne i estetyczne.
Nigdy takiego nie widzialam i powiem jestem w szoku ze cow takiego jest
O rany , ale ile taki wynalazek :)?
Ladny jest i powiedziałabym, że ze to jakiś kamyk czy perła ,jakbys nie napisała ,ze Twoje mleczko.
Z czasem to mleko nie bedzie zmieniło koloru ?
Mi samej wystaczy opaska z nozki i test
Drogie to a szkoda
Drogie trochę ale jeżeli to złoto i faktycznie próba 925 to cena taka w sumie nie strasznie wygórowana
To ten ? Nooo cena też spora, ame jesli To bylo Twoje marzenie i byl prezent to takiego męża bym wyściskała
Tak to ten rozumiem że jedym się podoba inni są wręcz oburzeni z czego jest zrobiony ,ale się podoba
Co kto lubi
Nie powinno zmienić koloru bo jest zakonserwowane . Pani powiedziała że jakby się coś działo to mam się odzywać ale jeszcze nie miały zgłoszenia że jest jakiś problem
Wow ale pięknie wyglada
Gdybym nie wiedziała że w środku jest mleko to nigdy bym nie zgadła
Widzę, że różne opinie macie. Cieszę się, że nie jestem sama w tym, że do mnie to nie przemawia Ja bym nie mogła nosić takich rzeczy i jakoś trochę mnie to obrzydza
Ale oczywiście to każdego indywidualna sprawa.
Mnie może nie obrzydza ale jakoś nie przemawia do mnie ale właśnie kto co lubi. Jak lubisz @_MamaKinga_1 to go noś i tyle
Nos nos
Lubię , noszę i jestem zadowolona
Generalnie ten twój wygląda bardzo ładnie. Ja natomiast nie mam jakiegoś parcia, żeby taki mieć, ale faktycznie twój jest śliczny. Pewnie gdybym dostała w prezencie to też bym nosiła, ale sama bym sobie nie sprezentowała
Wygląda bardzo ładnie, nigdy bym nie zgadła że w środku jest mleko
Kiedyś miałam takie rozkminki, że obrzydza nas ludzkie mleko a np. mleko krowie traktujemy jak soczek, jest to coś zupełnie normalnego ;p ale mleka innego ssaka nikt by nie wypił, no może jeszcze kozie, ale wyobrażacie sobie spróbować mleka psa, kota czy swojego własnego do kawki na przykład? Blee
Także rozumiem, że taka biżuteria może być dla niektórych kontrowersyjna czy nawet obrzydzająca, ale tak naprawdę to tylko kropla mleka w pierścionku! Nic strasznego, zwykła rzecz, która może mieć znaczenie symboliczne dla matki.
Dokladnie