Biegunka

MamaPaula o jej to puls duży, pewnie też ze stresu taki masz/. Tu końcówka ciąży, a TY chora dziecko chore no nic przyjemnego. Dużo zdrówka dla Was !

MamaPaula trzymajcie się i dawaj znać co u Was?

Najważniejsze że to nie Covid 

Dzięki dziewczyny, jak na razie jeszcze w szpitalu nas trzymają, co prawda lepiej się czuję ale wyniki nadal złe mam nadzieje ze jutro przekonam lekarza o wyjście, bo juz tak tęsknie za ta moja mała ze aż mi się płakać tu chce 

MamaPaula wiem co czujesz, ale najważniejsze jest Twoje zdrowie i Twojego maluszka, trzymajcie się;P

Wczoraj koło południa mnie w końcu wypuścili. Ale taka byłam w emocjach, ze wracam do dziecka, że dopiero usiadłam na spokojnie przed komputer. 

Najważniejsze że już w domku 

Mama Paula dobrze że już w domu jesteś. Jednak w domu najlepiej. Wszystko teraz będzie dobrze :) 

MamaPaula najważniejsze, że jestes w domku. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej...

MamaPaula super, że udało się już wyjść ze szpitala, daj znac co dalej 

I z powrotem jestem w szpitalu. Tym razem z powodu odejścia wód. A mamy dopiero 36tc czekamy na skurcze ale nic nie idzie. Lekarza chcą czekać żeby to naturalnie się zaczęło to dla małego będzie lepiej, a ja już nie mogę się doczekać 

Współczucia, zdrówka dla was ! 

Dopiero co się cieszyłas ze jesteś w domu ;) 36 tydzień leżałam z dziewczyna która urodzila w tym tyg szybciej wyszły niz ja z mala ;/ jak wody odeszły to mogą szybko skurcze się pojawić 

Jeszcze trochę i się skończy i będziecie w domku. Życzę Wam zdrówka :) 

I urodziłam wczoraj o 16 :D niestety maluszek lezy osobno choć jest nadzieja ze już dziś do mnie dołączy 

Paula gratuluje czekamy na więcej info, czemu maluszek jest osobno?

Mama Paula to gratulacje. Wszytko dobrze mam nadzieję u was . Ale z tego co niżej pisałaś to 36 tydzień więc pewnie dlatego maluszek osobno bo jest wcześniakiem ? Gratulacje raz jescze i dużo zdrówka dla was 

MamaPaula gratulacje, maluszek pewnie osobno bo jest wcześniakiem, trzymamy kciuki i dawaj znac;)

MamaPaula gratuluję!! :)

Mama Paula gratulacje dla Was i dużo zdrówka ! 36 tydzień to jeszcze nie tak źle, będziecie pod dobrą opieką i dzieciątko na bank będzie się dobrze rozwijać