Mamuski jakie macie / polecacie bidony ? Taki żeby wieczko nie przepuszczało wody i był wytrzymały dla 2,5 latka
Wcześniej kupiłam jakiś Avent i był ok, nie przeciekał. Taki ze słomka. Teraz widziałam że są z Lovi i zapewne będę miała taki
Ja miałam B.Box i był ok, one są porządne;). Teraz mam z Lovi ale jeszcze nie wypróbowałam, chociaż też wygląda porządnie;).
Z Lovi mamy że słomka i z Canpol też. Polecamy ale nasza mała ma 7 miesięcy. Lovi ma też kubeczki 360. Mamy polecają też kubek Doidy
A bbox? Z lovi jest też super ,mała od razu nauczyla się pić z niego i trzyma ;)
Daje w sumie ze zwykłej butelki
Mój synek też pije z bidonu lovi ze słomką. Załapał o co chodzi przy drugim podaniu, więc całkiem szybko. Nam ten bidon sprawdza się świetnie, ale mój synek ma niespełna 7 miesięcy, więc jest sporo młodszy.
Ja używam kubeczków bidonów głównie z dwóch firm lovi oraz canpola;) jeśli dziecko jest mniejsze i zaczyna przygodę.z kubeczkiem polecam lovi są mniejsze niż canpola mają bogaty wybór jeśli chodzi o wzornictwo a jak coś nie podpasuje butelki kompatybilne z nakrętkami od smoczków;)
Canpol ma większe pojemnościowo kubeczki równie ciekawe wzornictwo z misiami koala;) świetnie się sprawdzają i najczęściej z nich korzystam nie wiem czy to zasluga że rodzice podpatruje je u nas ;) ale naprawdę sporo ich widzę w użytku innych mam;D kubeczki wytrzymałe fajnie się trzymają zamykają bez zbędnych kapselkow a na czas spacerów można uchwytów poprostu nie zakładać na butelkę i zajmują mniej miejsca w torbie;D
BBox i Lovi;). Już chyba wczesniej widziałam podobny tenat;).
Wydaje mi się że bbox jest niezniszczalny. Mały ma roczek i już tyle razy lądował na podłodze że dawno powinien się rozwalić jednak nic się z nim nie dzieje trochę co prawda porysowany ale nic nie przecieka
Nigdy nie miałam styczności z bbox :) Serio taki świetny ? Od zawsze butelki i bidony mam z lovi i zawsze się sprawdzały u każdej córki :) Teraz malutka pije z kubeczka ze słomką 6+ z tym odważnikiem. I świetnie sobie radzi. Niemal od razu załapała.
Hm dla mnie bbox się nie sprawdzil
Ja kupiłam BBox z polecenia koleżanek i nie żałowałam. Jest trochę drogi ale właśnie niezniszczalny, służy bardzo dlugo;).
Zamówiłam teraz taki z hm bodajrze 20 zł na wyprzedaży , dam znac jak się sprawdza
U nas tylko Canpol w użyciu. Są trwałe, chociaż przy wyparzaniu grafika się ściera, ale mi to nie przeszkadza. Syn ma 1,5 roku i często rzuca gdzie popadnie z różnych wysokości - do tej pory pękł nam tylko jeden. Ten co mamy obecnie używa już pół roku i nic się z nim nie dzieje, chociaż naprawdę jest używany w warunkach ekstremalnych :D Ma obciążoną słomkę, więc fajnie, bo dziecko sobie go przekręca według potrzeby i np. w nocy bez wstawania popija sobie wodę. Jak jest dobrze dokręcony to nie przecieka. Słomka to też niekapek.
Mamusiu dwóch chłopców, zamówienie dotarło- daje rade ;)?
Mi się właśnie podoba w tym kubeczku lovi, że jest taki mały. Ma 150 ml pojemności, więc dla niemowlaka to wystarczająco a dzięki temu jest lekki i dziecku łatwo utrzymać go w rękach.
No wlasnie, bidon. Dla 4 latka. Nieprzeciekajacy i dość spory, nie chce mu dawać 200ml tylko większy. Pytanie też czy lepszy z ustnikiem czy słomka? Potrzebujemy do przedszkola I oprócz bbox to nie widzę żadnych polecajek dla starszego dziecka
Chicco bidon z ustnikiem 2l+ ma pojemność 350ml. Ale szczerze nie wiem jak się sprawdza. Canpol ma 270 i też jest niezniszczalny