U nas w przedszkolu są kubeczki. Nie nosimy swoich bidonów. W żłobku Syn miał bboxa ( kupiłam inna zatyczkę żeby odróżniał się)
https://pepito.pl/pl/menu/w-przedszkolu-szkole-i-pracy/sniadaniowki-i-bidony-462.html
Ogolnie spory wybór w dobrej cenie masz też tutaj :)
U nas Canpol, ma dwie pojemności, slomki wymienne, silikonowe. Można je zamknąć i nie przeciekają.
My wcześniej używaliśmy z obciążoną słomką od Canpol, a teraz używamy też z Canpol ale bidon taki z motywem pand. Ma większą pojemność i jest bez obciążonej słomki - jest wygodny i nic nie cieknie. Syn ma 2 lata
Mielismy z canpol 3 bidony i bardzo sobie chwale, synek tez bez problemu z niego pil nic nie przeciekalo
My bidonów używaliśmy z Canpol i wcale nie były gorsze niż bbox.
Teraz używamy z Kambukka i są mega trwałe. Przeżyły już bardzo dużo upadków.
Aktualnie uzywamy z Lovi i mogę szczerze polecić
Miałam z B.Boxa i był super. Przy drugim dziecku dokupiłam sylikonową smycz, ktorą można przyczepić do wózka bądź krzesełka i wtedy butelka nie spadnie na ziemię.
U nas był z Lovi i z Canpolu, oba fajnie się sprawdziły
Ogólnie wszystkie te bidony są fajne. Te małe z Lovi używamy do mleka rano bo akurat jest nie za duży nie za mały. U babci ma Canpol w domu bboxa i pije z każdego
Lubie te z canpol
Mam teraz twn z Lovi ale chyba kupie Canpola znowu bo z tego Lovi ciezko mu jakos idzie picie, ciezko leci. Trzeba mocno sie dossac. Wiec bedzie dobry ale na pozniejszy okres.
Te z lovi super tylko szkoda ze taka mała pojemnosc