U nas do chwili obecnej najwieksze zainteresowanie budza ksiazeczki ktore corce daje ogladac, i te ktore graja i te zwykle no i przede wszytskim czarno biale chociaz juz widzi kolory lubi je bardzo
Ja mam książkę do wanny z kaczuszka fajna tez
My do wanny tez mamy jedna ale nie uzywamy jeszcxe niestety
Na sucho jej pokazuje i naciskam ten brzeczacy przycisk a do wanny tez za mala jeszcze musimy poczekać
Kumpela w taki sposob tez pokazuje malej ta ksiazeczke lub daje jej w raczki;)
no wlasnie xaniab bo po co ma lezec ale jak slyszy kaczuszke to sie cieszy hehe
Obecnie w Biedronce jest seria biało-czarnych książeczek dla dzieci pow. 6 miesiąca - 4 różne rodzaje i każda książeczka tylko 2,99; )
Oczywiście kupiłam każdą i obu moich chłopców jest bardzo nimi zainteresowanych ; )
Tak i są kolorowe każdy kolor jedna książeczka np różowy zielony żółty tez fajne kupiłbym ale dostałam w niedziele od sąsiadki cała torbę książek i juz nie mam gdzie tego trzymać
Ja na byłam i pokazuje małej i bardzo ja to interesuje mam i czarno-biała i kolorowe. Czasem pomysłowe rzeczy są w biedronkach a ten zakup fajny akurat jak dla nas na teraz.
Kumpela to fajną masz sąsiadka oszczędzila ci wydatku
4 lata temu moja sąsiadka oddawala wszystko i nawet krzesełko do karmienia ale wtedy nie mialam dzieci i oddałam chrzesniaczce ale i teraz co ma oddaje i to super oszczędności mam
Kurcze szkoda ze nie mam dostepu do biedronki…
Xaniab a sporo książeczek było nie masz kogo poprosić w pl żeby kupił?
Moj tato kilka dni temu byl u nas wlasnie z Polski, bo jechal do pracy do siebie a ma po drodze…a o ksiazeczkach wtedy nie wiedzialam…
biało-czarne książeczki są dobre przy “nauce” skupiania wzroku na detalach. Dostępne są książeczki , zgodne z metodą nauczania Domana, pomocne także w nauce czytania. Dla e-mam przydatna może się okazać aplikacja na smartfony “baby view” Oczywiście nie ma być to zajęcie na cały dzień, ale jako akcesorium do nauki
Ja w Biedronce chyba z początkiem roku kupiłam dwie książeczki biało-czarne, jak Mała się urodziła to kupiłam w sklepie z zabawkami dwie kolejne biało-czarne, z serii Disney Baby po 6,80 za sztukę. Natomiast ostatnio w Empiku zakupiłam kolejną z tej serii za 5,99 Nie ma tragedii, teraz będę czatować na zwykłe książeczki z twardymi kartkami
jq jednak stawiam na ksiazeczki niz na jakiekolwiek aplikacje badz ksiazeczki online. aczkolwiek Celi puszczam bajki z tableta. ale tylko dlategoqby zachecac do lezakowania na brzuszku. ok 30min gora i nie wiecej…
Sama muszę się rozejrzeć za taką książeczką aplikacje mnie nie przekonują.
To fajne zabawki do stymulowania dziecka .Polecam książeczki z kontrastem .Warto poszukać w osiedlowych jklepikach czy księgarniach tańsze książeczki.Mi udało się kupić za 4,99 w polo markecie. Moje dziecko fajnie też reagowało na zawieszony koło łóżeczka czerwony balonik.Tanie i przydatne.
ja w empiku dosc spory zapas zrobilam ksiazeczek.z wyprzedazy. grajace. kolorowe badz z samymi.obrazkami
Na zabawy z tabletem czy telefonem nawet jeśli jest w tym specjalna aplikacja nie skuszę się. Wole standardowe książeczki ostatnio zakupione w biedronce a do empiku musze zajrzeć bo tak zachwycie że są fajne.