AmiAga warto zagladac w empiku na stanowiska promocyjne badz na stanowisko z ksiazkami, zawsze gdzies z boku sa wystawione w promocji książeczki, bo ich pierwotne ceny to powalają przed wyjazdem zakupilam fajna ksiazeczkd brajaca w sumie z samymi obrazkami, Cela jest nia zachwycona
Oczywiście ze kupujemy! Książeczki, gryzaki, grzechotki itp, a nawet robilam sama takie obrazki mamy telewizor na jasnej scianie i biało -czarne lampy, wiec corcia jak była maluszkiem to godzinami wpatrywala się w te lampy i sie do nich śmiała oraz rozmawiala. To było przeslodkie
My mamy bialo czarne ksiazeczki z twarzami i figurami geometrycznymi. Gdy pokazuje je malej to ma zajecie na dobre pol godz. Poki sie nie znudzi
Ja zauważyłam że jak pokazywałam te książki bialo czarne to wycwiczylam troszke wzrok dziecku oczy nie lecą jej i ma proste ładne oczy i obserwuje wszytko teraz
Udało mi się zdobyć książki czarno białe w biedronce, powiem szczerze nie widziałam większego zainteresowania u mojego dziecka niż innymi kolorowymi przedmiotami( z tym ,że inne zabawki były w kolorach kontrastowych z dominującą czerwienią wiec może spełniały podobną funkcje co czarno-białe przedmioty u innych dzieci) . Może źle dobrałam książkę , na pewno sprawdzę reakcje przy drugim dziecku.
Ja też w biedronce kupiłam te książeczki. Takie kontrastowe książki to super sprawa. Uczą koncentracji na danym detalu.
Kiedy dziewczyny kupowałyście te książeczki, szkoda że nie zwróciłam uwagi że takie były.
Lenka co jakiś czas są w Biedrze ciekawe książeczki i bardzo często kontrastowe śledź na ich stronie zawsze jakies info jest
właśnie chodzi mi o te kontrastowe muszę zaglądać na stronie czy coś będzie
Kupowałam je jakoś we wrześniu. Natknęłam się na nie całkiem przypadkowo.