Bezprzewodowy podgrzewacz do chusteczek

Ja pol zartem pol serio :slight_smile:
Przy corce mialam termos z goraca woda przy przewijaku i moczylam w niej waciki do wycierania pupy​:blush: nie mial kabla :blush:

1 polubienie

Zdecydowanie, podgrzewacz do chusteczek od Lovi wlasnie ladowany z bateria bylby sztosem !

Ja tez mam z chinskiej strony dalam za niego cos ponad 30zl :joy: chyba 37. Dzialal bez zarzutu i zastanawiam sie czy znowu go nie wyjac :joy:

Oj tak, taki podgrzewacz z ładowaniem na baterię od Lovi to byłby hit! :blush: może kiedyś taki będzie
W nocy to było by zbawienie, bo dziecko nie podrywało się od zimnej chusteczki :blush:

Oo tak ! Może lovi niedługo będzie miało taką nowość? @DaNutka jak myślisz nasza wróżko ? :smile:

Też podpisuję się pod prośba o podgrzewacz do chusteczek od Lovi :heart:

1 polubienie

Eeee nie sądzę :slight_smile:
A jakby Lovi wypuściło taką nowość to hmmm moją kulę będę musiała oddać innej wróżce :smiley:

1 polubienie

Jak można nie mieć kaloryfera ? :smiley: nie że zlosliwosci tylko ciekawości pytam jak to jest rozwiązane :smiley:

Spoko! Mi też się zawsze wydawało, że kaloryfer to must have i jak to tak bez kaloryfera :sweat_smile: a teraz myślę, że w sumie fajnie że ich nie mamy bo nawet to ładniej wygląda wizualnie :grinning:
Mamy pompę ciepła i ogrzewanie podłogowe więc cieplo idzie od podłogi i jest równomiernie w całym domu :smile: No i ustawiamy sobie dokładnie taką temperaturę jaką chcemy :grinning:

1 polubienie

Teraz właśnie coraz częściej tak robią :speak_no_evil:

Dzięki za odpowiedzi. A czy chusteczki w takim podgrzewaczu mogą być w opakowaniu?

Tak, chusteczki w podgrzewaczu powinniśmy trzymać w oryginalnym opakowaniu ponieważ podtrzymuje ono odpowiednią wilgotność i świeżość chusteczek a podgrzewacz podnosi tylko ich temperaturę.

2 polubienia

Kupiłaś ten z neno ?:wink:

TikTok - Make Your Day - zerknij tu :wink:

Powinna tam też być instrukcja:)

Moja siostra też ma podłogówkę i o jezu, jak jej zazdroszczę!! Mam grzejniki elektryczne, więc nie można ich zakrywać, nic na ni ch wieszać, ani super blisko stawiać. Ile to zabiera miejsca na jakieś aranżacje :upside_down_face::upside_down_face:

1 polubienie

Ja tez mam podlogowe, ale czasem zaluje ze nie mamy kaloryfera w lazience.
Uwielbiam cieplutki reczniki :star_struck: zwlaszcza o takiej porze jak teraz.🩵

zawsze można zamontować :grinning: my się nad tym zastanawialiśmy, ale ostatecznie stwiedzil że niee, że nie chcemy :grinning:

Chcialam, ale mamy giga format w lazience na scianach i jak maz slyszy o wierceniu w tej plytce to odmawia :disguised_face: a fachowiec za jedna dziurke chce 200zl takze, grzejniczka nie bedzie :joy:

Mój wujek, który mieszka w Niemczech, remontował sobie właśnie w łazience. Płytki ściągali na zamówienie we Francji, 2,4mx1,2m tata mówił, że jak kładli płytkę, to w 4 osoby, bo taka płytka przytwierdzona już na klej nie może być poprawiona, bo po prostu pęknie, więc też już oczami wyobraźni widzę minę mojego taty na pomysł wiercenia tam :rofl::rofl:

Moj maz ostatnio mi opowiadal ze wlasnie robil meble lazienkowe w takim domu gdzie w czterech chlopa wnosili plytki :joy: powoedzial ze wygladalo to zajefajnie.
Mi sie tez podobaja te większe plytki, ale takie bez przesady :joy: