Hej, szukam podgrzewacza do chusteczek, który nie musi być cały czas podłączony do prądu. Polecacie coś?
Nie widzialam takiego szczerze mowiac. Wszystkie ktore widzialam byly na usb
Te najpopularniejsze chyba, typu Neno, Kindaj muszą być chyba stale podłączone. Nie widziałam takich bez stałego dostępu do prądu. A tak w ogóle to konieczny ten podgrzewacz? Wydaje mi się to za zbędny gadżet:) Ale to tylko oczywiście moja opinia ![]()
Ja kupilam i bylam mega zadowolona.
Urodzilam w polowie pazdziernika, uzywalam Waterwipes a one sa z dobrym skladem i bardzo mokre wiec były po prostu zimne. Dzieki temu podgrzewaczowi syn duzo mniej plakal. Namowil mnie do tego maz ktory zawsze przy zmianie pieluchy bral chusteczki na dlonie i w nie dmuchal mowiac " no za zimne "
Na zime to fajny gadzet ![]()
Ciężko powiedzieć, wszystko zależy od malucha, bo może być taki że na dotknięcie zimna chusteczka będzie płakał, a może być taki że będzie miał “luz” ![]()
Jakbym miała dać jakąś radę od siebie to z zakupem najlepiej poczekać do narodzin dziecka i zobaczyć jak jest, bo być może nawet szybkie ogrzanie takiej chusteczki w naszej dłoni będzie wystarczające ![]()
@Laura3 niestety nie pomogę, z podgrzewaczy do chusteczkę znam tak naprawdę tylko lionelo i on musi być podłączony żeby działał
Również tylko znam opcję wymagające podłączenia , ale pamiętam jak kładłam na początku w tym zwykłym pudełku z rossmanna chusteczki na kaloryfer i mąż się śmiał że po co mi pogrzewacz jak ta opcja się sprawdza ![]()
Ja nie pomogę bo nie miałam ale z tego co widziałam to są tylko podłączone do prądu
To u nas nie stosujemy podgrzewacza do chusteczek, ale syn bardzo lubi jak takimi chłodnymi się go przeciera, śmieje się wtedy w glos ![]()
U nas też był to zbędny gadżet, bo córka nie była wrażliwa na chłód chusteczek, ale są dzieciaczki, którym to przeszkadza i się denerwują przy tym niestety
U nas tylko na początku trochę była wrażliwa , ale całkiem szybko jej przeszło i my również nie potrzebowaliśmy takiego podgrzewacza
Chyba ciężko będzie taki znaleźć… Większość modeli, nawet „przenośnych”, korzysta z gniazdka lub USB — co oznacza, że nie jest zupełnie niezależna energetycznie.
Nie widziałam takich bez kabelka. Raczej każdy który widziałam musiał być podłączony do prądu. Moja koleżanka używa ten z Neno i poleca. My nie mamy i jeszcze do niedawna uważałam to za zbędny gadżet, który tylko zajmuje miejsce, ale teraz się zastanawiam nad kupnem. Pierwsza córka była niewrażliwa na zimne chusteczki, swoją drogą urodziła się w czerwcu, były upały, te chusteczki mimo wszystko były cieplejsze,no i też przynosiły fajna ochłodę. Teraz urodziłam drugą córkę i te chusteczki rzeczywiście są zimne, nawet jak ogrzewam je w rękach, żeby były choć troszkę zke cieplejsze, to ona się wzdryga i czasem zaczyna płakać. Prawdopodobnie jest na to bardziej wrażliwa. Także praktyczność takiego gadżetu zależy od dziecka i możliwe,że od pory roku ![]()
Zobacz na vinted używane, albo czekaj na Black Friday
Neno jest najpopularniejszy, ja innej marki z podgrzewaczami do chusteczek nie znam
myśle ze na BF dadzą promke z 25%
miesiąc temu na Media Expert z okazji urodził neno właśnie taka była , a z taką zniżką to już fajna spoko cena by wyszła ![]()
Szczerze, to świetny pomysł z tym kaloryferem, tylko tak wszystko na chwilę aby chusteczki za bardzo nie wysuszać ![]()
Ja jeszcze nie mam ale polecali mi z neno, jest na kabel.
@LOVI_Redakcja nie planujecie ?
bardzo by się przydał do kolekcji ![]()
Ja mam z AliExpress, daje radę nie porywa designem ale spełnia swoją rolę ![]()
A tak z ciekawości, ile takie urządzonko na Ali Cię kosztowało?
Gorzej jak ktoś nie ma kaloryfera
w razie co będę chuchać na paczkę chusteczek żeby się ociepliły ![]()