Beta HCG

Słuchaj zaleceń lekarza i tego się pilnuj,jeśli lekarz wyklucza poza maciczna to wie co mowi;) trzymamy kciuki a o złych rzeczach nie czytaj tylko o pozytywnych;)

jak lekarz wykluczył ciąże pozamiciczną to powinno być okej :)

Bo oni chyba sami nie wiedzą co mówią, rano na obchodzie powiedzieli, że beta spadla prawdopodbnie ronie, tabletki mi dają na przeczyszczenie i do domu a teraz wynik przyszedł i znowu wzrosło no to coś jest nie tak. Dodam, że plemienia nadal są. 

Martyna - nie zazdroszczę sytuacji. Nie podniosę Cię też na duchu, bo sprawa wygląda nie ciekawie. W takich sytuacjach lepiej nastawić się na gorsze niż na lepsze.

Nie szukaj w internecie informacji, bo tam naprawdę są przeróżne rzeczy napisane.

Najlepiej to porozmawiaj z lekarzem, ordynatorem lub położną. Zapytaj się, kiedy będziesz miała USG. Ciążę pozamaciczną mogą zobaczyć tylko na USG. 

Martyna poproś może o rozmowę z ordynatorem oddziału jedyna chyba najbardziej kompetentna osoba

Martyna idź do kogoś wyżej 

Jak jeden lekarz nie wie to do innego. Neistety czasem trzeba walczyć o swoje 

The end. 

Maryna bardzo mi przykro, żadne słowa nie są w stanie pocieszyć w tej chwili, ja przechodzilam przez to 3 razy pod rząd , jeszcze będziesz się cieszyć maleństwem. Teraz daj sobie czas. Trzymaj się 

Bardzo mi przykro... trzymaj się :(

Kurcze bardzo przykro, ale jeszcze będzie dobrze ! niejedna z nas tutaj była w takiej sytuacji 

Dziękuję za miłe słowa. 😊

Martyna wierzyłam ze  się uda. Ciężkie chwile zapewne dla ciebie jak i partnera, nie ma słów które teraz by były w stanie ciebie pocieszyć;/

ale życze ci abyś niedługo zawitała z dobrą nowiną na forum

Cześć dziewczyny, 

Jestem załamana. Beta wzrosła miałam zabieg, jeżeli jutro nie spadnie będą rozważać ciążę pozamaciczna wtedy kolejny zabieg. Już jestem tak pokłuta, że nie mają skąd krwi na betę pobierać. Tęsknię są moim mężem i synkiem. Mam dość... Nie umieją określić co mi jest, jakiś cyrk.. 

To jakiś obłęd. Trzymaj się!

Martyna trzymaj się i dbaj o siebie . Nie lubię czytać takich postów 

Martyna, trzymaj się! Oby szybko postawiono diagnozę, bo teraz twoje zdrowie jest najważniejsze.

Ja przesylam usciski. Oby bylo dobrze 

Martyna kurcze to faktycznie jakieś cyrki ;/ biedna tylko masz sporo nerwów teraz

No i dzisiejsza beta 250.. Urosła o 100.

Za chwilę podają zastrzyk.