Beta HCG

A dzisiejszy wynik też nie jest najlepszy wynosi raptem 276.3.. :(

Martyna przykro mi kochana niestety beta spada :( trzymaj się ciepło przechodzilam przez to trzy razy. Jeszcze słońce zawita. 

Aneczka wiem ze tak jest miałam tak mnóstwo razy przed testami ta niepewność, za szybko do lekarza teraz już wiem ze lepiej poczekac uzbroić się w cierpliwość 

Pati a po czym stwierdziłaś, że beta spada? 

Beta póki co rośnie tylko z moich wyliczeń trochę za mało.. :/

Martyna bo niżej napisałaś 300 a później 276,3, pewnie na to Pati spojrzała :)

Robiłaś badania 2 razy prawda? Masz przyrost z 149 do 276, musisz teraz być dobrej myśli i brać duphaston jak masz zalecony :) 

Bądź dobrej myśli, trzymam kciuki i czekam na same dobre informacje :)

Tak dwa razy, póki co leżę ale plemienia nadal są.. Cóż zobaczymy.. 

Martyna No zobaczysz jak to się rozwienie

Martyna - bierz duphaston i odpoczywaj. Nie noś, nie chodź za wiele. Oglądaj filmy lub czytaj, aby oderwać myśli. Bądź w stałym kontakcie z lekarzem i mu zaufaj. 

U mnie plamienia trwały kilka dni plamienia brazowe  a potem pojawiło się i krwawienie zywa krwią nie bierz gorących kąpieli, dużo odpoczynku i nie wykonuj zbędnych ruchów trzymam kciuki bądź dobrej myśli.

duphaston ja też brałam w ciazy przez prawie 2 miesiące i dużo leżałam

Ja w pierwszej ciąży duphaston w drugiej luteine jak odstawiliśmy to po 7 dniach znowu były plamienia i ponownie powrót do luteiny, teraz bez luteiny ale magnez dostałam.

Martyna a byłaś u lekarza juz u kontroli?

Na poniedziałek mam wizyte. 

To weekend uwolnij głowę:) spacer , dobre jedzenie I dużo odpoczynku:)) trzymam kciuki żeby było ok :)

ogranicz wyjścia z domu siedź a najlepiej leż i odpoczywaj, ja pamiętam ze nawet jazda samochodem powodowała plamienia;(  i nie rób tak co chwila tej Bety bo zwariujesz kobieto;) odpoczywaj;) 

ja  ciaży ani razu nie robiłam;)

Dziękuję dziewczyny :) będę pisać na bieżąco:) 

Super czekamy 

no lepiej przeleżeć weekend ,i odpocząć:)

Martyna odpoczywaj przez weekend i daj znać po wizycie u lekarza :)

Szpital wita.. Jutro badania to będę wiedzieć co i jak.