Mnie dopiero po porodzie wyszly i to na pośladkach ![]()
tego sie totalnie nie spodziewalam. Całą ciaze super bylo, niczym nie smarowałam, a tu takie zaskoczenie…
No pośladki zwykle opadają po ciąży więc w życiu bym się nie spodziewała ![]()
No wlasnie, tak bardzo nietypowo, zwlaszcza, ze spadlam z wagi po porodzie przecież
pewnie cos hormony szaleją i dlatego sie zrobily…
Właśnie, ja to zauwazylam i mysle co jest, gdzie moja pupa. Nie słyszałam wcześniej o tym
Mnie fizjo ostrzegała i niestety to tak faktycznie wszystkie koleżanki mówiły ![]()
Kurde no nie nastawialam sie na to i teraz ciężko mi to zaakceptować
akurat z pupy bylam zadowolona a teraz flak ![]()
Ja też wcześniej nie słyszałam o pośladkach . Na szkole rodzenia tego nie mówili ![]()
Ej właśnie
mogliby tez wspomniej o takich aspektach a nie że brzuch rośnie bo to wiemy
No ja też miałam super
a teraz nie ma śladu ![]()
Hahahhaha no tak o brzuchu to wiedzą nawet dzieci ![]()
Trzeba teraz po schodach chodzić ale jak to z wózkiem robić
Takie cwiczenie dziala? Akurat nie bardzo mam gdzie, mieszkam na parterze ale z wózkiem to byloby wyzwanie po schodach, dodatkowe obciążenie plus 15kg z maluchem ![]()
Działa. Co więcej można takie schody kupić sobie
wpisz w Google ![]()
![]()
![]()
O matko ale hardcore
ja nawet hantli nie mam bo wiem że bym pocwiczyla i zostawila a tutaj za cenę tych schodow to mam tydzien wakacji na wypasie:rofl: to jednak ppchodze po schodach gdzies w galerii albo w bloku bez wózka
Na siłowniach też są więc płaci się i chodzi po schodach ![]()
Tez prawda
tak samo jak ludzie płacą za udzialy w biegach czy innych sportach ale tam chociaz jest rywalizacja a tu ide na siłownię pochodzi po schodach ![]()
No to ja byłam tą co płaciła za biegi ale tam motywacja jest totalnie inna
Śmieje się bo ja też zaplacilam za survival race, bardzo chciałam iść na te przeszkody ze znajomymi i była to mega frajda. Tam bardziej dla zabawy niz rywalizacji więc czasami za udział w atkich wydarzeniach się płaci bo to tez atmoafera
Też byłam i było super
cała w błocie byłam
Oo super
tak błoto najlepsze i wskazywanie na rampe, za 5 razem mi sie udalo ale dobrze że mnie wciągnęli ![]()