Balsam przeciew rozstępom

Rampa była mega mnie raz jacyś obcy ludzi wciągali into na patencie rozbiegałem się i skoczyłam po prostu i złapali mnie za rękę :crazy_face:

Mnie tak samo wyciągali, przeciez sama bym tam nigdy nie wbiegła :smile:

1 polubienie

Ale przygoda super na pewno kiedyś będę chciała pobiec z mężem ale to za kilka lat pewnie

Ale super musiała być przygoda , też kiedyś chciałam ale toć ja bym nie dają rady :sweat_smile:

Każdy da radę:blush: Możesz iść pieszo, nie trzeba biec. Przeszkoda pokonasz jak mozesz a jak nie to są karne cwiczenia ale cos zrobisz i idziesz dalej, nikt nad tobą nie stoi że musisz zrobić :blush: Większość jest łatwa. Ja tez nie zrobiłam wszystkich ale i tak polecam :smiling_face:

1 polubienie

To muszę kiedyś iść, żeby kiedyś nie żałować , że nie spróbowałam

Super sprawa zacznij po prostu od tego najmniejszego dystansu i będzie mega fun

Dokladnie można najmniejszy dystans. Ja mialam ten średni bez żadnego przygotowania i sporo tam chodzilam a nie biegłam

1 polubienie

Jak się robi for fun to na luzie można ogarnąć chodź jednak fajnie mieć jakieś przygotowanie żeby pokonywać niektóre przeszkody

Mi na brzuchu nie wyszły rozstępy , jedynie piersi ale wczoraj zauważyłam je biodrach takie dwie kreseczki z jednej i drugiej strony :face_with_peeking_eye: ciekawe czy co znaczy że mam skłonności i przy drugiej może ich więcej wyskoczyć :face_with_peeking_eye:

O widzisz, mnie tez dopiero po ciazy wyszly. Dziwna sprawa…

I dopiero je zauważyłam po 2 msc :weary::laughing:

Ech… ja zaczelam uzywac tej oliwki z rossmanna co byla za 1 gr, ciekawe czy to cos da

Ja głównie smarowałam nią brzuch , nie pamiętam czy boki też :laughing: ale brzuch mi się fajnie uelastycznił!
Tylko ubieraj jakieś gorsze ubrania bo po ciąży wszystkie wyrzuciłam bo śmierdziały stęchlizną

Ja tez jej używałam, ladnie nawilza ale ubrania zostają tluste. Ja mna noc smarowałam sie i po coazy ta pizama poszla do wyrzucenia już

Ech, szkoda, ale dobrze ze piszecie, to będę ubierac jakies gorsze ubrania, ktorych mi nie żal

Ja sobie kupilam piżamę za pare zlotych z pepco i nie bylo mi szkoda jej brudzic. A w ciągu dnia uzywalam mleczko i ono juz noe bylo takie tluste

Ja jeszcze naprzemian z oliwką uzyskam tego ! Ten mi się super wchłaniał

2 polubienia

To dobrze wiedzieć, przyda się

1 polubienie

Dziękuję za polecajkę :slight_smile: